Lila zlat aroma svečnik 4022

50,00

1 in stock

Description

Lila zlat aroma svečnik

Lila zlat aroma svečnik je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je lila zlata dišavna lučka. Narejena je kot krogla iz črne kamenine, z ročno perforiranimi luknjicami, skozi katere sije svetloba sveče. Glazirana je v lila modri  mat barvi, vrezan vzorec je na nekaterih mestih poudarjen s pravim zlatom. Svečko vstavimo skozi zgornjo odprtino in jo pokrijemo s posodico z vodo in izbrano aromo. Glinen aroma svečnik je žgan pri temperaturi 1220°C, pravo zlato je žgano tretjič pri 800°C. Visok je 12 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kategorijo unikatna svetila iz gline. Sem spada tudi lila zlata dišavna lučka. Prav vsak aroma svečnik iz te serije je unikaten in neponovljiv, saj je vzorec luknjic izdelan ročno in povsem naključno. V to kategorijo pa spadajo še druga svetila kot so svečniki, lustri, nočne lučke in podobno. Vsi so narejeni izključno ročno, bodisi kot keramika ali kot kamenina. Poslikani so z različnimi barvami za glino, nekateri pa imajo poudarjene detajle s pravim zlatom ali platino.

Lila zlata dišavna lučka

Lila zlata dišavna lučka je krogla, skozi katero proseva soj svetlobe, ki jo daje sveča. Neponovljiv vzorec luknjic daje prostoru, v katerem je prižgana glinena krogla intimen in zelo poseben čar. Hkrati pa aroma, ki jo oddaja glinen aroma svečnik pričara dobro razpoloženje in sprostitev. Svetloba in vonj skupaj ustvarjata prijetno atmosfero v vsakem prostoru, kjer se nahaja glinena krogla. Ko pa ne opravlja svoje primarne funkcije, glinena lila dišavna lučka s svojo okroglo obliko, vzorcem luknjic in prijetno barvo, predvsem pa z zlatimi detajli, lepotno razvaja prostor v katerem se nahaja. Je povsem unikaten, ročno izdelan, dragocen kos kamenine, ki spada v vsak dom, da nas razveseljuje in ustvarja prijetno počutje.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lila zlat aroma svečnik 4022”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish