Komplet skodelic s simboli labirintov 3051

200,00

1 na zalogi

Opis

Komplet skodelic s simboli labirintov

Komplet skodelic s simboli labirintov je zbirka devetih keramičnih skodelic z vrezanimi labirinti vseh oblik. Vsi simboli so v naravnih oblikah labirinta. Simboli labirintov so vrezani na zunanji strani skodelic in poudarjeni s črno barvo. Skodelice so ročno narejene na lončarskem vreteni iz sivo bele gline. Notranjost je prevlečena s črno glino. Žgane so pri temperaturi 1040°C in glazirane z glazuro, primerno za stik z živili (LOT 15). Poseben pomen jim dajejo različne oblike labirintov, ki imajo vsak svoj pomen in delovanje.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki keramičnih izdelkov posamezne skodelice z labirinti, pa tudi cel komplet skodelic s simboli labirintov. V zbirki je devet skodelic, vsaka ima drug labirint, vsi pa so naravne oblike. To pomeni, da v zbirki ni zrcalnih oblik labirintov. Skodelice so narejene iz najkakovostnejše gline in pripadajoče gline, ki zagotavlja vrhunsko kakovost. Uporabne so za shranjevanje in uživanje hrane in pijače. Poseben pomen pa jim daje prisotnost labirintov, ki skupaj tvorijo še posebno moč delovanja.

Devet oblik labirintov

Obstaja devet oblik labirintov. To so Sončev labirint ali Labirint moči, Lunin labirint ali Labirint  občutij, Marsov labirint ali Labirint energije, Jupitrov labirint ali Labirint modrosti, Merkurjev labirint ali Labirint povezanosti, Venerin labirint ali Labirint ljubezni in ustvarjalnosti, Saturnov labirint ali Labirint življenja in smrti. Rahujev labirint ali Labirint preobrazbe in Ketujev labirint ali Labirint svobode. Vsak ima svoje značilnosti delovanja, tako na uporabnike, kot tudi na okolico, v kateri se nahaja. Delujejo  na več ravneh, telesni, duševni, duhovni in na okolico. Zbirka vseh labirintov daje še posebno moč, saj so to viri moči za delovanje v prostoru in času. Ustrezna uporaba vsakega posameznega labirinta, ali pa kar devet oblik labirintov na keramičnih skodelicah, bo prinesla ljudem in okolici blagodejnost in napredek.

Dodatne informacije

Teža 3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet skodelic s simboli labirintov 3051”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian