Lunin labirint na skodelici 3037

25,00

1 na zalogi

Opis

Lunin labirint na skodelici

Lunin labirint na skodelici je v keramiko vrezan simbol labirinta občutij. Skodelica je narejena ročno na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita s črno glino. Vrezan simbol je poudarjen s črno barvo. Žgana je pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm. Skodelica je uporabna za shranjevanje in uživanje hrane, pa tudi za dekoracijo, poseben pomen in uporabnost pa ji daje prav Lunin labirint.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Lunin labirint na skodelici je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. V zbirki je kar 16 različnih skodelic, vsaka ima namreč  vrezano drugačno obliko labirinta, ki ima vsaka svoj pomen in nalogo. Narejene so izključno ročno, iz najkakovostnejše gline, glazirane so s pripadajočo glazuro, ki ima certifikat, ki zagotavlja neoporečnost za uporabo hrane. Zato so vrhunske kvalitete. Seveda pa je vsaka unikatna, ne samo zaradi ročne izdelave, pač pa zaradi tega, ker je na vsaki prisoten simbol labirinta.

Labirint občutij

Labirint občutij ali Lunin labirint temelji na spirali, kot najstarejšem simbolu človeštva. Zato lahko rečemo, da je to najstarejši labirint. Nanaša se na področje življenja, ki ga nosi v svojem imenu. Torej s čustvenim življenjem posameznika. Čustva in občutki nas spremljajo vse življenje, zato so uravnovešena čustva izredno pomembna, saj se nanje vedno in brez izjeme zanašamo. Nestabilnost čustev nas lahko pripelje do preobčutljivosti, vznemirjenosti in zaskrbljenosti. Vpliva pa tudi na naše obnašanje. Pričujoča naravna, receptivna oblika, kot je Lunin labirint na skodelici, nam bo ob uporabi ustvarila notranjo čustveno stabilnost, okrepila razumevanje do drugih ljudi, izboljšala pretanjenost duha in pomnogoterila srčnost. Kjer je prisoten Labirint občutij, se krepi sočutje v ljudeh. Postali bodo srčni in dobri gostitelji. To pa velja za vsak labirint občutij, ne glede kako je upodobljen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lunin labirint na skodelici 3037”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian