Mali modrozelen aroma svečnik 4002

45,00

1 na zalogi

Opis

Mali modrozelen aroma svečnik

Mali modrozelen aroma svečnik je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je mala modrozelena dišavna lučka. Narejena je kot krogla iz črne kamenine, z ročno perforiranimi luknjicami, skozi katere sije svetloba sveče. Glazirana je v modrozeleni pol mat barvi, vrezan vzorec je na nekaterih mestih poudarjen s pravim zlatom. Svečko vstavimo skozi zgornjo odprtino in jo pokrijemo s posodico z vodo in izbrano aromo. Mali aroma svečnik je žgan pri temperaturi 1220°C, pravo zlato je žgano tretjič pri 800°C. Visok je 8 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kategorijo unikatna svetila iz gline. Sem spada tudi mala modrozelena dišavna lučka. Prav vsak aroma svečnik iz te serije je unikaten in neponovljiv, saj je vzorec luknjic izdelan ročno in povsem naključno. V to kategorijo pa spadajo še druga svetila kot so svečniki, lustri, nočne lučke in podobno. Vsi so narejeni izključno ročno, bodisi kot keramika ali kot kamenina. Poslikani so z različnimi barvami za glino, nekateri pa imajo poudarjene detajle s pravim zlatom ali platino.

Mala modrozelena dišavna lučka

Mala modrozelena dišavna lučka je krogla, skozi katero proseva soj svetlobe, ki jo daje sveča. Neponovljiv vzorec luknjic daje prostoru, v katerem je prižgana glinena krogla intimen in zelo poseben čar. Hkrati pa aroma, ki jo oddaja mali aroma svečnik pričara dobro razpoloženje in sprostitev. Svetloba in vonj skupaj ustvarjata prijetno atmosfero v vsakem prostoru, kjer se nahaja glinena krogla. Ko pa ne opravlja svoje primarne funkcije, mala dišavna lučka s svojo okroglo obliko, vzorcem luknjic in prijetno barvo, predvsem pa z zlatimi detajli, lepotno razvaja prostor v katerem se nahaja. Je povsem unikaten, ročno izdelan, dragocen kos kamenine, ki spada v vsak dom, da nas razveseljuje in ustvarja prijetno počutje.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mali modrozelen aroma svečnik 4002”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian