Plošča z labirintom občutij 3030

45,00

1 na zalogi

Opis

Plošča z labirintom občutij

Plošča z labirintom občutij je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Spada v serijo izdelkov keramične plošče z labirinti. Narejena je v tehniki valjanja gline, iz katere nastane plošča. Na površino je vrezana oblika Labirint občutij ali Lunin labirint v njegovi naravni, receptivni obliki. Narejena je iz bele gline, glazirana z značilno craquele glazuro, ki daje keramiki postaran videz. Steze labirinta so poudarjene z belo barvo, ki je značilna za Lunin labirint.  Žgana je pri 1030°C. A 4 format.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji seriji izdelkov tudi keramične plošče z labirinti. Namenjene so stenskemu dekorju, tako so tudi oblikovane. Poseben pomen jim dajejo različne oblike labirintov, ki vsaka nosi določeno energijo in delovanje. Ko jih gledamo, v mislih potujemo po njihovih stezah in tako začnejo učinkovati na nas. Njihovo blagodejno delovanje pa se čuti tudi v prostoru, v katerem se nahajajo. Zato so keramični izdelki z labirinti nujen dekor v naših prostorih in v naši bližini.

Labirint občutij

Labirint občutij ali Lunin labirint je ena najstarejših oblik labirinta. Osnova za njegovo obliko je eden najstarejših simbolov človeštva, to je spirala. Čustva in občutki nas spremljajo vse življenje. Resnica je, da se nanje brez izjeme zanašamo. Zato so uravnovešena čustva izjemno pomembna za uspešno interakcijo z drugimi ljudmi, pa tudi za odnos do sebe. Nestabilnost na tem področju pripelje do preobčutljivosti, vznemirjenosti in zaskrbljenosti. Posledično pa vse to vpliva na naše obnašanje. Pričujoča naravna, receptivna oblika Luninega labirinta, predstavljena na keramični plošči, bo ustvarila notranjo čustveno stabilnost, okrepila razumevanje do drugih ljudi, izboljšala pretanjenost duha in pomnogoterila srčnost pri vedenju do drugih in njihovem sprejemanju. Labirint občutij bo vedno privlačil ljudi k sebi. Posebej primeren je za kraje, ki potrebujejo ozdravljenje, zato naj v takem prostoru na steni visi plošča z labirintom občutij.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plošča z labirintom občutij 3030”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian