Plošča z labirintom preobrazbe 3034

45,00

1 na zalogi

Opis

Plošča z labirintom preobrazbe

Plošča z labirintom preobrazbe je ena v seriji keramične plošče z labirinti, pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejena je v tehniki valjanja gline. Iz valjane gline je oblikovana plošča, ki ima vrezan simbol labirinta. Steze labirinta so označene z glazuro v rjavi barvi,  ki je značilna za Labirint preobrazbe. Glazirana in žgana je pri 1030°C. Velikost A 4 format. Plošča je narejena kot obesek za na steno. Poseben pomen ji daje oblika labirinta, ki v sebi nosi energijo, ki vpliva na celotno okolico, v kateri se labirint nahaja.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Keramična plošče z labirinti so serija izdelkov pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejene so iz valjane gline bele barve in prevlečene s tako imenovano craquele transparentno glazuro, ki z efektom majhnih razpok daje izdelku rustikalno postaran videz. Na ploščah je vrezana oblika labirinta v naravni obliki. V seriji je devet plošč z devetimi oblikami labirintov. Vsak v sebi nosi določeno energijo za delovanje. Namišljen sprehod po stezah bo blagodejno učinkoval na sprehajalca, pa tudi na celoten prostor.

Labirint preobrazbe

Labirint preobrazbe ali Rahujev labirint ima  posebno moč, ki jo čutimo ob uporabi, ali pa je samo prisotna v okolici in že deluje nanjo. In to je pričujoča plošča z labirintom preobrazbe. Je eden od dveh labirintov brez središča, po njem se lahko gibljemo v receptivni ali ekspresivni smeri. Namišljeno se lahko gibljemo tudi po plošči, na kateri je upodobljen Labirint preobrazbe ali Rahujev labirin pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Nrav labirinta preobrazbe kaže na odsotnost cilja. Ni ne namena, ne cilja, zgolj dejstvo, da se nenehno spreminjamo. Tu pridemo do spoznanja, da je na tem svetu edina stalnica sprememba. Najprimernejši čas za njegovo uporabo bo takrat, ko trkajo na vrata težke življenjske situacije. Najboljši vpliv Rahujevega labirinta je spodbujanje prilagodljivosti in sposobnosti sprejemanja novih pogojev.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plošča z labirintom preobrazbe 3034”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian