Saturnov labirint na skodelici 3048

25,00

1 na zalogi

Opis

Saturnov labirint na skodelici

Saturnov labirint na skodelici, je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Skodelica je narejena na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita s črno glino. Saturnov labirint ali labirint življenja in smrti je vrezan v glino in poudarjen s črno barvo. Skodelica je žgana  pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm.  Skodelica je primerna za uporabo hrane in pijače, pa tudi za dekoracijo, še posebno uporabnost in namen pa ji daje Saturnov labirint na skodelici.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki skodelic z labirinti tudi Labirint življenja in smrti ali Saturnov labirint. Skodelice so narejene iz sivo belo črne gline. Glazirane so z glazuro, ki ima certifikat kakovosti in neoporečnosti za uporabo hrane in pijače. Simboli labirintov so vrezani na zunanji strani in dajejo skodelicam poseben namen in pomen, saj s svojo prisotnostjo vedno naredijo vtis.

Labirint življenja in smrti ali Saturnov labirint

Labirint življenja in smrti ali Saturnov labirint obsega zelo obsežno pomensko področje. V svojem imenu nosi pojem smrti, kar je edina izkušnja, ki jo bomo doživeli vsi. Pomemben je tudi zato, ker s svojo simboliko prikazuje smrt kot proces in ne kot konec. Smrt postane del življenja. Ta labirint predstavlja duhovnost in duhovno rast nasploh. Z njegovo uporabo, tako sprehodom skozenj, ali pa namišljenim sprehodom po simbolih labirintov, bodo ljudje, ki jim je mar za razvoj zavesti, pospešili proces dozorevanja. Na skodelici je prikazana njegova ekspresivna oblika, ki posebej dobro izničuje negativne lastnosti. To so sebičnost, brezčutnost, lenoba, neobzirnost, celo hudobija in nepoštenost. V telesnem smislu predstavlja staranje in starost nasploh, zato ugodno vpliva na bolezni in tegobe, ki jih le-ta prinaša.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Saturnov labirint na skodelici 3048”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian