Skodelica z Marsovim labirintom 3040

25,00

1 na zalogi

Opis

Skodelica z Marsovim labirintom

Skodelica z Marsovim labirintom je narejena na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Notranjost je oblita s črno glino. Na zunanji strani ima vrezan simbol labirinta, ki predstavlja Labirint energije. Njegova prva steza poteka proti desni strani, zato gre za receptivno obliko Labirinta energije. Simbol je poudarjen s črno barvo. skodelica je žgana pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm. Skodelica s simbolom labirinta je uporabna za uživanje in shranjevanje hrane in pijače.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Keramični izdelki, ki se lahko uporabljajo v gospodinjstvu so ena od skupin izdelkov pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Izdelani so izključno ročno, velika večina jih je narejenih na lončarskem vretenu. Za izdelavo so uporabljene najboljše gline, ki so žgane pri različnih temperaturah. Notranjost izdelkov za gospodinjsko uporabo je vedno glazirana z glazuro z ustreznim certifikatom. Zato so izdelki pottery art oblikovanje gline Polone Zajc vrhunske kvalitete.

Labirint energije

Na pričujoči skodelici je upodobljen Labirint energije ali Marsov labirinta. Labirinti so vzorci moči, ki še kako delujejo. Ko se enkrat zbližate z enim od labirintov, ali pa kar z vsemi, bodo ti postali del vas. Njihov materialni obstoj ima neverjetno blagodejni vpliv na okolico, kjer se nahajajo in na ljudi, ki ga uporabljajo. Ena od mogočih uporab labirintov je tudi sprehod po zamišljenem ali upodobljenem labirintu na keramičnih izdelkih pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Upodobljen Marsov labirint v keramiki daje predmetu, na katerem je, poseben pomen. Uporaba ali vsaj bližina tega labirinta bo spodbudila občutek za pravico, disciplino, natančnost in organiziranost ob uporabi logike. Njegova prisotnost, pa če tudi upodobljena na keramičnem izdelku, bo odgnala prepire in nasilje. Simbol Labirinta energije ali Marsovega labirinta je tesno povezan s telesom, zato prav vsak predmet, na katerem je upodobljen pripomore k ohranjanju zdravja.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica z Marsovim labirintom 3040”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian