Skodelica z Venerinim labirintom 3045

25,00

1 na zalogi

Opis

Skodelica z Venerinim labirintom

Skodelica z Venerinim labirintom je ena od skodelic, ki imajo vrezan simbol labirinta na zunanji površini. Narejena je ročno na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita s črno glino. Vrezan labirint je poudarjen s črno barvo. Žgana je pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm. Labirint ljubezni in ustvarjalnosti, kot je tudi njegovo ime daje skodelici poseben namen in pomen.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki tudi skodelico z vrezanim simbolom Venerinega labirinta. Ta daje skodelici poseben čar in pomen, saj deluje tako na uporabnika skodelice, kot tudi na okolico, v kateri se nahaja. Labirinti so viri moči, ki še kako delujejo. Navadno hodimo po njih, saj se nahajajo kot konstrukcije na tleh, lahko pa jih uporabljamo kot namišljeno gibanje po oblikah, ki so nekje upodobljene. Taka uporaba je tudi pri pričujočih skodelicah pottery art oblikovanje gline Polone Zajc.

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti ima dva pomena. Prvi je seveda ljubezen, zato je ta labirint pomembno sprehajališče za vse ljudi. Pogosto ga bodo uporabljali tisti, ki na tem področju potrebujejo pomoč ali podporo. Ljubezen je treba hraniti in zalivati, sicer oveni. Je pa ljubezen eno najosnovnejših čustev, ki že vstopa na področje  naravnih zakonov. Drug pomen je osredotočen na ustvarjalnost.  Ta je povezana s plodnostjo in nastajanjem novega življenja.  Je pa ustvarjalnost tudi izraz povezanosti med ustvarjalcem in njegovim delom. In labirint ljubezni in ustvarjalnosti, posebej pričujoča receptivna oblika je posebej koristen umetnikom in na splošno vsem ustvarjalcem, na katerem koli področju. Vpliv  izdelka Skodelica z Venerinim labirintom na okolico, kjer se nahaja ni zanemarljiv. Okrepili se bosta inovativnost in ustvarjalnost, pa tudi obilje in bogastvo celotnega področja.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica z Venerinim labirintom 3045”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian