Unikaten rdeč perforiran krožnik 4025

55,00

1 na zalogi

Opis

 

Unikaten rdeč perforiran krožnik

Unikaten rdeč perforiran krožnik je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejen je na lončarskem vretenu iz črne kamenine. Po površini ima vrezan pottery art vzorec s perforiranimi luknjicami različnih velikosti. Glaziran je z umirjeno, pol bleščečo rdečo glazuro, ki daje v detajlih neponovljiv, prelivajoč efekt.  Ročno izdelan rdeč krožnik je visoko kvaliteten, namenjen za dekoracijo doma, na njem pa lahko postrežete tudi suho hrano ali sadje. Žgan je pri temperaturi 1220°C. Detajle ima poudarjene s pravim zlatom, ki je žgano s tretjim žganjem pri temperaturi 800°C. Premer krožnika je 28 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki tudi unikatne krožnike iz gline. Narejeni so izključno ročno, v različnih barvah glin in glazur. Četudi so nekateri uvrščeni v kategorijo dekorativnih krožnikov, se lahko uporabljajo za strežbo hrane. Narejeni so namreč iz najkvalitetnejših glin in glazur, žgani pri primerni temperaturi, kar zagotavlja visoko kvaliteto izdelka. Po uporabi lahko unikate krožnike iz gline preprosto operete v pomivalnem stroju. Unikaten rdeč perforiran krožnik je samo eden od te serije krožnikov.

Ročno izdelan rdeč krožnik z zlatom

Ročno izdelan rdeč krožnik z zlatom je izdelek, narejen iz elegantne črne kamenine, čez katero je prelita rdeča pol bleščeča glazura. Po sredini je vrezan značilen pottery art vzorec v kombinaciji ročno perforiranih luknjic različnih velikosti. S pomočjo neponovljivega efekta prelivajoče se rdeče glazure je nastal popolno unikaten krožnik, ki ga ni mogoče ponovno ustvariti v vseh detajlih. Na nekaterih delih vrezanega vzorca je nanešeno pravo zlato, ki daje krožniku poseben, svečan pridih in povečuje njegovo vrednost. Je trden, pa vendar daje s svojim vzorcem vtis krhkosti in elegance. Namenjen ni samo dekoraciji doma, pač pa ga lahko brez skrbi uporabljamo za strežbo hrane, od različnih prigrizkov do sadja. Tako s svojo prisotnostjo v vaš dom prinaša lepoto.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikaten rdeč perforiran krožnik 4025”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian