Unikatno glineno jajce 2004

25,00

2 na zalogi

Opis

Unikatno glineno jajce

Unikatno glineno jajce je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejeno je v tehniki vlivanja tekoče gline v mavčni model lastne izdelave. Zunanja oblika je izrezana, po notranji sredini pa so na vrvico nanizani različni ročno izdelani unikatni okraski iz gline. Na voljo je v različnih barvah gline in glazur. Žgano je pri temperaturi 1030°C. Barve so obstojne, saj so izključno namenjene uporabi barvanja gline in grejo čez proces žganja. Pri vrhu ima kovinsko zanko, na kateri unikatno glineno jajce lahko visi. Višina izdelka je 10 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki unikatni obeski iz gline različna unikatna glinena jajca. Narejena so v različnih velikostih. Največji je narejen v izrezani obliki, po sredini so na vrvici nanizani ročno izdelani unikatni okraski iz gline. Sledita pa še srednje in malo unikatno glineno jajce. Vsi so narejeni izključno ročno, poslikani v različnih barvah, nekateri pa so perforirani z luknjicami, kar daje izdelku čudovit vzorec, značilen za pottery art oblikovanje gline.

Veliko velikonočno jajce iz gline

Veliko velikonočno jajce iz gline je največje v zbirki unikatnih glinenih jajc. Ima posebno izrezano lupino, v notranjosti pa so na vrvico bogato nanizani različni okraski. To je dekorativno glineno jajce, narejeno kot glinen obesek, ki krasi dom ob velikonočnih praznikih. Jajce je namreč značilna oblika, ki se pojavlja ob Veliki noči, prazniku, ki v bistvu naznanja prihod pomladi. Ob tem času se življenje zopet razširi v vse pore našega obstoja, čas svetlobe je vedno daljši, ljudje pa postajamo bolj veseli. To je čas, ko okrasimo naš dom, da postane lepši in prijetnejši za bivanje. In temu je namenjeno veliko velikonočno jajce iz gline, posebne oblike, bogato izpolnjeno z okraski. Unikatno glineno jajce je izdelano izključno ročno, je edinstveno, saj je vsak njegov del neponovljiv.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikatno glineno jajce 2004”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian