Črno rjava skodelica s krožnikom

55,00

2 na zalogi

Opis

Črno rjava skodelica s krožnikom

Črno rjava skodelica s krožnikom je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je ročno izdelana skodelica za kavo, zvrtena na lončarskem vretenu iz črne kamenine. Ima posebno oblikovan roč. Krožnik ima valovit rob, posut z luknjicami različnih velikosti. Skodelica je glazirana z glazuro, ki je primerna za stik z živili. Žgana je pri temperaturi 1220°C. Pri tem procesu se črna glina spremeni v izredno kakovosten material kamenino. Skodelico se lahko pere v pomivalnem stroju. Premer skodelice je 10 cm, višina je 7 cm. Premer krožnika je 19 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki različne unikatne skodelice. Nekatere so v kompletu s krožničkom. Vse po vrsti spadajo v serijo unikatni lončarski izdelki za kuhinjo, kar pomeni, da so popolnoma uporabne za pijačo in se jih lahko opere v pomivalnem stroju. So različnih oblik in velikosti, žgane kot keramika ali kot kamenina. Unikatne skodelice so lahko v seriji po več enakih, v kompletu po dve skupaj ali pa samo po en unikaten primerek.

Unikatna črno rjava skodelica za kavo

Unikatna črno rjava skodelica za kavo je elegantna in uporabna. Poseben roč s polžkom, prelivajoča se glazura v črnih in rjavih odtenkih, ki v vzorcu črt prehaja v tople rumene tone. Vse to pa zaokroža krožnik z valovitim robom, ki je posut z luknjicami. Po površini je vrezan vzorec črt, kjer temna glazura prav v sredini prehaja v rumene odtenke. To je skodelica z valovitim krožnikom. Za postrežbo vroče kave ji družbo lahko dela tudi črno rjava skleda z luknjicami, ki jo lahko najdete v ponudbi pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Namenjena je postrežbi peciva, piškotov ali česarkoli, kar se prileže ob kavi.  Eleganten pogrinjek pa seveda lahko zaokroža par unikatnih skodelic, za uživanje v dvoje.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Črno rjava skodelica s krožnikom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian