Glinen črn svečnik

65,00

1 na zalogi

Opis

Glinen črn svečnik

Glinen črn svečnik je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je unikatna črna krogla z luknjicami. Narejena je iz črne kamenine, s čudovitim vzorcem luknjic, skozi katere sije svetloba sveče. Glinena krogla za svečo je glazirana v črni mat barvi, vrezan vzorec je poslikan v rdeče oranžnih odtenkih. Svečko damo na podstavek in jo pokrijemo s kroglo. Črna krogla z luknjicami je žgana pri temperaturi 1220°C. Visoka je 16 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kategorijo unikatna svetila iz gline. Sem spada tudi glinen črn svečnik. Prav vsak  svečnik iz te serije je unikaten in neponovljiv, saj je vzorec luknjic izdelan ročno in povsem naključno. V to kategorijo pa spadajo še druga svetila kot so različni svečniki, lustri, nočne ali namizne lučke, aroma svečniki in podobno. Vsi so narejeni izključno ročno, bodisi kot keramika ali kot kamenina. Poslikani so z različnimi barvami za glino, nekateri pa imajo poudarjene detajle s pravim zlatom ali platino.

Glinena črna perforirana krogla za svečo

Glinena črna perforirana krogla za svečo je ročno izdelan črn glinen svečnik. Postavimo ga v prostor, kjer preživljamo najprijetnejše trenutke v našem domu. Skozi unikaten vzorec luknjic  proseva soj svetlobe, ki jo oddaja sveča. To daje prostoru, v katerem je prižgana sveča v glineni krogli intimen in zelo poseben čar. Vzorec luknjic, skozi katere sije svetloba, se razlije po vsem prostoru in tako pričara posebno razpoloženje. Ob dnevni svetlobi, ko ne opravlja svoje primarne funkcije, pa črn svečnik  s svojo okroglo obliko, vzorcem luknjic in živahno rdeče oranžno poslikavo, lepotno razvaja prostor v katerem se nahaja. Je povsem unikaten, ročno izdelan, dragocen kos kamenine, ki spada v vsak dom, da nas razveseljuje in ustvarja prijetno počutje.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Glinen črn svečnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian