Glinen sivo moder svečnik

65,00

1 na zalogi

Opis

Glinen sivo moder svečnik

Glinen sivo moder svečnik je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je unikatna sivo modra krogla z luknjicami. Narejena je iz črne kamenine, s čudovitim vzorcem luknjic, skozi katere sije svetloba sveče. Glinena krogla za svečo je glazirana v sivi mat barvi, vrezan vzorec je poudarjen s prelivajočo se modro barvo. Svečko damo na podstavek in jo pokrijemo s kroglo. Sivo modra krogla z luknjicami je žgana pri temperaturi 1220°C. Visoka je 16 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kategorijo unikatna svetila iz gline. Sem spada tudi glinen sivo moder svečnik. Prav vsak  svečnik iz te serije je unikaten in neponovljiv, saj je vzorec luknjic izdelan ročno in povsem naključno. V to kategorijo pa spadajo še druga svetila kot so različni svečniki, lustri, nočne ali namizne lučke, aroma svečniki in podobno. Vsi so narejeni izključno ročno, bodisi kot keramika ali kot kamenina. Poslikani so z različnimi barvami za glino, nekateri pa imajo poudarjene detajle s pravim zlatom ali platino.

Glinena perforirana krogla za svečo

Glinena perforirana krogla za svečo je ročno izdelan glinen svečnik. Postavimo ga v prostor, kjer preživljamo najprijetnejše trenutke v našem domu. Skozi unikaten vzorec luknjic  proseva soj svetlobe, ki jo oddaja sveča. To daje prostoru, v katerem je prižgana sveča v glineni krogli intimen in zelo poseben čar. Vzorec luknjic, skozi katere sije svetloba, se razlije po vsem prostoru in tako pričara posebno razpoloženje. Ob dnevni svetlobi, ko ne opravlja svoje primarne funkcije, pa sivo moder svečnik  s svojo okroglo obliko, vzorcem luknjic in sivo in prelivajočo se modro rustikalno barvo, lepotno razvaja prostor v katerem se nahaja. Je povsem unikaten, ročno izdelan, dragocen kos kamenine, ki spada v vsak dom, da nas razveseljuje in ustvarja prijetno počutje.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Glinen sivo moder svečnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian