Lunin labirint na obesku 3017

18,00

5 na zalogi

Opis

Lunin labirint na obesku

Lunin labirint na obesku je izdelek iz serije labirintov na obesku kot keramičen nakit. Keramični izdelki Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc imajo v svoji vsebini tudi upodobljene labirinte vseh vrst. Pričujoči je labirint na obesku z vrvico in sponko, ki predstavlja Labirint občutij ali Lunin labirint v njegovi naravni, receptivni obliki. Izdelan je kot odtis mavčnega modela lastne izdelave. Narejen je iz bele gline, glaziran in žgan pri 1040°C. Premer 4 cm, dolžina vrvice 22 ali 27 cm. Oblika labirinta daje izdelku poseben pomen, tako za tistega, ki ga nosi in za okolico, v kateri se nahaja.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki keramičen nakit, ki predstavlja oblike labirintov. To so viri moči, ki še kako delujejo. Imeti moč ne pomeni imeti dostop do velike količine energije, temveč dostopati tudi do velike količine inteligence. In v tem smislu delujejo labirinti. Navadno so ti zgrajeni na tleh, tako, da se hodi po njihovih stezah. Na teh straneh pa se nahajajo labirinti, upodobljeni v keramiki. Tudi po teh se lahko sprehajamo, ko spremljamo njihove steze, narisane ali vrezane v glino.

Labirint občutij

Labirint občutij ali Lunin labirint je ena najstarejših oblik labirinta. Osnova za njegovo obliko je eden najstarejših simbolov človeštva, to je spirala. Čustva in občutki nas spremljajo vse življenje. Resnica je, da se nanje brez izjeme zanašamo. Zato so uravnovešena čustva izjemno pomembna za uspešno interakcijo z drugimi ljudmi, pa tudi za odnos do sebe. Nestabilnost na tem področju pripelje do preobčutljivosti, vznemirjenosti in zaskrbljenosti. Posledično pa vse to vpliva na naše obnašanje. Pričujoča naravna, receptivna oblika Luninega labirinta bo ustvarila notranjo čustveno stabilnost, okrepila razumevanje do drugih ljudi, izboljšala pretanjenost duha in pomnogoterila srčnost pri vedenju do drugih in njihovem sprejemanju. Labirint občutij bo vedno privlačil ljudi k sebi. Posebej primeren je za kraje, ki potrebujejo ozdravljenje.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lunin labirint na obesku 3017”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian