Mala glinena čaša 4032

20,00

4 na zalogi

Opis

 

Mala glinena čaša

Mala glinena čaša je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Zvrtena je na lončarskem vretenu iz bele kamenine. Ročno poslikani detajli so poudarjeni s pravim zlatom. Zunanjost je glazirana z rjavo mat glazuro, ki se v detajlih preliva v čudovito bleščeče modrozeleno barvo. Notranjost je glazirana z glazuro, primerno stiku z živili (oznaka sledljivosti LOT17). Žgana je pri temperaturi 1220°C, zlato je žgano s tretjim žganjem pri temperaturi 800°C. Ročno izdelana mala modrozelena čaša je visoka 7 cm, premer pri vrhu je 3,5 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kozarce iz gline različnih oblik in barv. To so lahko veliki kozarci za vodo, mali kozarčki za žganje, čaše več velikosti in oblik. Namenjeni so različnim pijačam in priložnostim, seveda pa se vsak uporabnik sam odloči, kako in kdaj bo unikatne kozarce iz gline uporabljal. Nekateri so izdelani v seriji po več enakih, večinoma pa je vsak kos drugačen in popolnoma unikaten. Vsi pa so narejeni iz najkakovostnejših glin, v notranjosti pa so glazirani z glazuro, ki ima certifikat ustreznosti za uporabo hrane in pijače. Po uporabi jih enostavno operemo v pomivalnem stroju.

Mala modrozelena čaša iz gline

Mala modrozelena čaša iz gline je elegantna rjava čaša, ročno narejena in popolnoma neponovljiva. S svojo obliko spominja na čaše za žgano pijačo, tako da bi tudi mala glinena čaša lahko bila namenjena temu. Rjava mat površina s prelivajočo se bleščečo modrozeleno glazuro, v detajlih pa pravo zlato. Vse to so posebnosti, po katerih se ročno izdelana čaša iz gline razlikuje od vseh podobnih izdelkov. Zato je unikatna in neponovljiva. Za uporabnika pa je svojevrsten izziv, ko standarden steklen kozarec zamenja za neobičajno čašo iz gline. S tem pa lahko ob posebnih priložnostih nastane čisto nova zgodba, unikatna.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Dimenzije 4 × 8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mala glinena čaša 4032”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian