Mala temnorjava glinena skledica 1022

20,00

4 na zalogi

Opis

Mala temnorjava glinena skledica

Mala temnorjava glinena skledica je izdelek pottery art oblikovanje gline. To je ročno izdelana mala temnorjava keramična skledica. Narejena je na lončarskem vretenu iz temnorjave gline. Notranjost ima popršeno z svetlejšo glazuro, po zunanji strani ima ročno vrezan pottery art vzorec. Poslikan je z odtenki rjave, rdeče in umazano roza barve. Žgana je pri temperaturi 1040°C. Na površini, kjer prihaja v stik z živili, je glazirana z glazuro, ki ima certifikat ustreznosti za uporabo in shranjevanje hrane (oznaka sledljivosti LOT15). Ročno izdelana temnorjava keramična skledica ima premer 15 cm in višino 5,5 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov tudi unikatni lončarski izdelki za kuhinjo. V to kategorijo spada mala temnorjava glinena skledica. Lahko je uporabljena kot samostojen kos keramike, je pa v tej seriji narejenih še nekaj izdelkov. To so še temnorjavi krožniki treh velikosti in oblik, temnorjave skodelice dveh velikosti, temnorjav kozarec in temnorjave sklede treh velikosti. Vsi so izdelani v istem stilu oblikovanja od temnorjave gline, do vzorca in barv poslikave.

Ročno izdelana mala temnorjava keramična skledica

Ročno izdelana mala temnorjava keramična skledica je kos keramike, ki sodi v vsako kuhinjo. Visoko kvalitetni materiali, ki so uporabljeni v tem izdelku in proces žganja pri ustrezni temperaturi zagotavlja dolgotrajno uporabo v gospodinjstvu. Lahko se uporablja za pečenje ali gretje v pečici, predvsem pa za postrežbo najrazličnejše hrane. Po uporabi se jo lahko enostavno opere v pomivalnem stroju. Lončena skledica iz temnorjave gline je narejena po tradicionalnem, lončarskem postopku, ročno poslikana z izbranimi odtenki, ki ji dajejo pridih rustikalnosti. Pa vendar je s svojo kvaliteto in obstojnostjo to sodoben kos keramike. Kljub temu, da obstaja serija štirih enakih skledic in še serija drugih izdelkov, narejenih v enakem stilu, je prav vsak izdelek v njej unikaten in neponovljiv.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Dimenzije 16 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mala temnorjava glinena skledica 1022”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian