Mala temnorjava glinena skodelica 1025

17,00

4 na zalogi

Opis

 

Mala temnorjava glinena skodelica

Mala temnorjava glinena skodelica je izdelek pottery art oblikovanje gline. To je ročno izdelana mala temnorjava keramična skodelica. Narejena je na lončarskem vretenu iz temnorjave gline.  Po zunanji strani ima ročno vrezan pottery art vzorec. Poslikan je z odtenki rjave, rdeče in umazano roza barve. Žgana je pri temperaturi 1040°C. Na površini, kjer prihaja v stik z živili, je glazirana z glazuro, ki ima certifikat ustreznosti za uporabo in shranjevanje hrane (oznaka sledljivosti LOT15). Ročno izdelana temnorjava keramična skodelica ima premer 7 cm in višino 7,5 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov tudi unikatni lončarski izdelki za kuhinjo. V to kategorijo spada mala temnorjava glinena skodelica. Lahko je uporabljena kot samostojen kos keramike, je pa v tej seriji narejenih še nekaj izdelkov. To so še temnorjavi krožniki treh velikosti in oblik, temnorjave skledice, temnorjav kozarec in temnorjave sklede treh velikosti. Vsi so izdelani v istem stilu oblikovanja od temnorjave gline, do vzorca in barv poslikave.

Ročno izdelana mala temnorjava keramična skodelica

Ročno izdelana mala temnorjava keramična skodelica je kos keramike, ki sodi v vsako kuhinjo. Visoko kvalitetni materiali, ki so uporabljeni v tem izdelku in proces žganja pri ustrezni temperaturi zagotavlja dolgotrajno uporabo v gospodinjstvu. Lahko se uporablja za hladno ali vročo pijačo. Pri vrhu je široka in tako lažja za prijem, tako, da ročka sploh nima. Po uporabi se jo lahko enostavno opere v pomivalnem stroju. Lončena skodelica iz temnorjave gline je narejena po tradicionalnem, lončarskem postopku, ročno poslikana z izbranimi odtenki, ki ji dajejo pridih rustikalnosti. Pa vendar je s svojo kvaliteto in obstojnostjo to sodoben kos keramike. Kljub temu, da obstaja serija štirih enakih skodelic in še serija drugih izdelkov, narejenih v enakem stilu, je prav vsak izdelek v njej unikaten in neponovljiv.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Dimenzije 7 × 7 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mala temnorjava glinena skodelica 1025”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian