Marsov labirint na obesku 3023

18,00

4 na zalogi

Opis

Marsov labirint na obesku

Marsov labirint na obesku je keramičen nakit iz serije keramičnih izdelkov pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Je obesek z vrvico in sponko, ki predstavlja Labirint energije ali Marsov labirint v receptivni obliki. Izdelan je kot odtis mavčnega modela lastne izdelave, narejen iz rdeče gline, glaziran in žgan pri 1040°C. Premer 3,5 cm, dolžina vrvice 22 ali 27 cm. Relief labirinta značilne rdeče barve daje nakitu pomen za uporabnika, ki ga nosi, kot tudi za okolico, v kateri se nahaja.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Keramičen nakit v obliki obeskov z reliefnimi odtisi vseh labirintov je serija Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. V tej seriji so zastopane vse oblike labirintov tako v ekspresivni kot tudi v receptivni obliki. To pomeni, da si vsak lahko najde primerno obliko zase. Namreč vsaka oblika labirinta ima svoj pomen in nalogo, svoje posebnosti in delovanja. Z njihovo uporabo lahko preventivno razrešimo probleme, ki se nam porajajo, ali pa okrepimo pozitivna delovanja. Delujejo pa tudi na okolico, kjer se nahajajo.

Labirint energije

Labirint energije ali Marsov labirint ima središče v obliki srca. in bistvo tega labirinta je res povezano prav s srcem, pogumom, predanostjo, ideali, zaščito in pravico. Kdaj pa kdaj se vsi znajdemo v situaciji, ko moramo odvreči stara oblačila, izkoreniniti izkoreniniti stare vzorce in opustiti star način življenja. Če hočemo sprejeti novo, mora staro na nek način umreti. Za to potrebujemo moč in pogum in v tem smislu nam Labirint energije pomaga. Njegova ekspresivna oblika bo spodbudila vse te pozitivne lastnosti, ker pa je veliko negativnih dejavnikov, je bolj pametna izbira receptivne oblike, kot je predstavljena na pričujočem labirintu. Ta namreč le-te odpravlja, Vsi poznamo težave z nemirom, napetostjo, notranjo negotovostjo, agresijo, destruktivnostjo in prepirljivostjo. Na področju odnosov bo Marsov labirint odgnal prepire in nasilje, v duhovnem smislu bo spodbudil notranjo pripravljenost za povzdignjenje zavesti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Marsov labirint na obesku 3023”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian