Marsov labirint na skodelici 3039

25,00

1 na zalogi

Opis

Marsov labirint na skodelici

Marsov labirint na skodelici je posebnost tega keramičnega izdelka. Simbol predstavlja Labirint energije a , v njegovi naravni ekspresivni obliki. Skodelica je narejena na lončarskem vretenu iz sivo bele gline.  Njena notranjost je oblita s črno glino. Žgana je pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer je 10 cm. Je primerna za uporabo hrane in pijače, seveda pa tudi kot dekoracija vsakega prostora.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Simbol labirinta na skodelici so izdelki stalne zbirke pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Poseben pomen jim dajo prav vrezani simboli labirintov in sicer vsak na svojstven način. To pa zato, ker ima vsaka oblika labirinta svoje značilnosti, pomen in namen. Labirintov je devet različnih, od teh jih ima sedem svojo zrcalno obliko, tako, da celotna zbirka skodelic obsega 16 različnih skodelic. Skodelice so narejene izključno ročno iz najboljših glin in glazur, tako da so vrhunske kvalitete.

Labirint energije

Pričujoča skodelica iz zbirke pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima na površini vrezan Labirint energije. Lahko ga poimenujemo tudi Marsov labirint. Značilnost tega labirinta je, da njegovo središče oblikuje nekakšno odprto srce. In prav nrav tega labirinta je pogum , predanost, ideali, zaščita in pravica. Pot po kateri hodimo je pot do notranjega srca. V našem primeru, ko gre za simbol labirinta na skodelici, pa si to pot lahko zamišljamo. Učinek pa je enak. Športniki, vojaki, pravniki in zdravniki so tipični predstavniki poklicev, ki jim bo Labirint energije koristil. Prehod skozenj bo odpravil tudi številne negativne pojave okoli nas in v nas. Sem spadajo splošna grobost, agresija in sebičnost. Prisotnost Marsovega labirinta  na določenem področju bo ljudi spodbudila k dejavnosti, ustvarilo se bo žarišče energije, ki bo vidno vsem. Seveda to velja tudi za pričujoči Marsov labirint na skodelici.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Marsov labirint na skodelici 3039”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian