Merkurjev labirint na skodelici 3042

25,00

1 na zalogi

Opis

Merkurjev labirint na skodelici

Merkurjev labirint na skodelici je vrezan simbol labirinta v keramično skodelico. Narejena je ročno na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita s črno glino. Labirint povezanosti, kot ga tudi imenujemo je vrezan na zunanjo stran skodelice in poudarjen s črno barvo. Skodelica je žgana  pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm.  Simbol labirinta, ki je prisoten na skodelici ji daje poseben pomen in tudi namen uporabe.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Merkurjev labirint na skodelici je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Skodelica je ena od številnih, ki imajo vrezan simbol labirinta, ki daje skodelici določen pomen, pa tudi namen uporabe. Vsak labirint ima namreč svojo nalogo in vpliv na uporabnika, pa tudi na celotno okolico, kjer se nahaja. Skodelice so narejene iz najkakovostnejše gline, glazirane z pripadajočo glazuro, tako, da so vrhunske kvalitete. Primerne so za uporabo in shranjevanje hrane, pa tudi kot dekor v prostoru.

Labirint povezanosti

Labirint povezanosti ali Merkurjev labirint v svoji biti povezovanje stvari in ljudi, ki se zdijo na prvi pogled ločeni. Prehod skozenj, pa četudi namišljen, po stezah, vrezanih v keramiko, spodbuja in izboljšuje vse oblike komunikacije, od govora do pisanja. Uporaba bo izboljšala bistrino uma, logiko, hitrost razmišljanja in razumevanja. Pozitivna lastnosti bodo prišla do izraza pri trgovanju, diplomaciji in drugih vrstah posredovanja, kjer je potrebno spraviti razlike in celo nasprotja. Pričujoča receptivna oblika pa bo brisala negativne vidike teh lastnosti, ki se kažejo v prevarah, nepoštenju, neiskrenosti in dvoličnosti. Vendar pa bo odrasel človek le redko priznal te lastnosti, če pa že, potem je zanj več kot primeren Labirint povezanosti v tej obliki. Kjer je prisoten Merkurjev labirint, se bo izboljšalo razumevanje med ljudmi, povečalo se bo optimistično vzdušje.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Merkurjev labirint na skodelici 3042”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian