Moder glinen aroma svečnik

45,00

1 na zalogi

Opis

Moder glinen aroma svečnik

Moder glinen aroma svečnik je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je modra dišavna lučka. Narejena je kot krogla iz sive kamenine, z ročno perforiranimi luknjicami, skozi katere sije svetloba sveče. Glazirana je v modri pol mat barvi, vrezan vzorec je na nekaterih mestih poudarjen s prelivajočo se bleščečo glazuro. Svečko vstavimo skozi zgornjo odprtino in jo pokrijemo s posodico z vodo in izbrano aromo.  Aroma svečnik je žgan pri temperaturi 1220°C. Visok je 12 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kategorijo unikatna svetila iz gline. Sem spada tudi modra dišavna lučka. Prav vsak aroma svečnik iz te serije je unikaten in neponovljiv, saj je vzorec luknjic izdelan ročno in povsem naključno. V to kategorijo pa spadajo še druga svetila kot so  svečniki različnih oblik, lustri, nočne in namizne lučke in podobno. Vsi so narejeni izključno ročno, bodisi kot keramika ali kot kamenina. Poslikani so z različnimi barvami za glino, nekateri pa imajo poudarjene detajle s pravim zlatom ali platino.

Modra aroma lučka

Modra aroma lučka je krogla, skozi katero proseva soj svetlobe, ki jo daje sveča. Neponovljiv vzorec luknjic daje prostoru, v katerem je prižgana svečka v glineni krogli intimen in zelo poseben čar. Hkrati pa aroma, ki jo oddaja moder glinen aroma svečnik pričara dobro razpoloženje in sprostitev. Svetloba in vonj skupaj ustvarjata prijetno atmosfero v vsakem prostoru, kjer se nahaja unikatna glinena krogla. Ko pa ne opravlja svoje primarne funkcije, modra dišavna lučka s svojo okroglo obliko, vzorcem luknjic in črt, ki jih poudarja prelivajoča se modra glazura, lepotno razvaja prostor v katerem se nahaja. Moder aroma svečnik je povsem unikaten, ročno izdelan, dragocen kos kamenine, ki spada v vsak prostor v našem domu, da nas razveseljuje in ustvarja prijetno počutje.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moder glinen aroma svečnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian