Nizek temnorjav glinen krožnik 1020

20,00

4 na zalogi

Opis

Nizek temnorjav glinen krožnik

Nizek temnorjav glinen krožnik je izdelek pottery art oblikovanje gline. To je ročno izdelan nizek temnorjav keramičen krožnik. Narejen je na lončarskem vretenu iz temnorjave gline. Notranjost ima popršeno z svetlejšo glazuro, po zunanji strani ima ročno vrezan pottery art vzorec. Poslikan je z odtenki rjave, rdeče in umazano roza barve. Žgan je pri temperaturi 1040°C. Na površini, kjer prihaja v stik z živili, je glaziran z glazuro, ki ima certifikat ustreznosti za uporabo in shranjevanje hrane (oznaka sledljivosti LOT15). Ročno izdelan nizek temnorjav keramičen krožnik ima premer 20 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov tudi unikatni lončarski izdelki za kuhinjo. V to kategorijo spada lončen krožnik iz temnorjave gline. Lahko je uporabljen kot samostojen kos keramike, je pa v tej seriji narejenih še nekaj izdelkov. To so še temnorjavi krožniki še dveh velikosti in oblik, temnorjave skodelice dveh velikosti, temnorjavi kozarci, temnorjave male skledice in temnorjave sklede treh velikosti. Vsi so izdelani v istem stilu oblikovanja od temnorjave gline, do vzorca in barv poslikave.

Ročno izdelan nizek temnorjav keramičen krožnik

Ročno izdelan nizek temnorjav keramičen krožnik je kos keramike, ki sodi v vsako kuhinjo. Visoko kvalitetni materiali, ki so uporabljeni v tem izdelku in proces žganja pri ustrezni temperaturi zagotavlja dolgotrajno uporabo v gospodinjstvu. Lahko se uporablja za pečenje ali gretje v pečici, predvsem pa za postrežbo najrazličnejše hrane. Po uporabi se ga lahko enostavno opere v pomivalnem stroju. Lončen krožnik iz temnorjave gline je narejen po tradicionalnem, lončarskem postopku, ročno poslikan z izbranimi odtenki, ki mu dajejo pridih rustikalnosti. Pa vendar je s svojo kvaliteto in obstojnostjo to sodoben kos keramike. Kljub temu, da obstaja serija štirih enakih krožnikov in še serija drugih izdelkov, narejenih v enakem stilu, je prav vsak izdelek v njej unikaten in neponovljiv.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Dimenzije 20 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nizek temnorjav glinen krožnik 1020”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian