Obesek z Labirintom preobrazbe 3010

18,00

5 na zalogi

Opis

Obesek z labirintom preobrazbe

Obesek z labirintom preobrazbe je eden od izdelkov iz serije obeski z labirinti kot keramičen nakit. Obesek z vrvico in sponko predstavlja Labirint preobrazbe ali Rahujev labirint. Narejen je kot odtis gline v mavčni model lastne izdelave.  Narejen je iz rjave gline, glaziran in žgan je pri temperaturi 1040°C. Premer 3 cm, dolžina vrvice 22 ali 27 cm. Labirint preobrazbe daje obesku poseben pomen in energijo, ki jo labirint nosi v sebi.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki keramičnih izdelkov tudi serijo obeskov z labirinti. V seriji je 16 različnih oblik labirintov. Vsak v sebi nosi posebno energijo za delovanje navzven in navznoter. Zaradi tega delovanja to ni navaden keramičen nakit. Vsak posameznik si glede na svoje potrebe lahko izbere svojo obliko, ki mu bo najbolj koristila. Labirinti so običajno zgrajeni na tleh, da se po njihovih stezah lahko sprehaja. Na teh straneh pa so labirinti upodobljeni v glini, z njihovimi značilnimi oblikami in v njihovih lastnih barvah. Učinek delovanja pa je isti, kot pri labirintih na tleh.

Labirint preobrazbe

Labirint preobrazbe ali Rahujev labirint je eden od dveh labirintov, ki nima več središča. Po njih se lahko gibljemo v ekspresivni in receptivni smeri, nimata pa zrcalnih oblik. Nrav labirinta preobrazbe je odsotnost cilja. Pri gibanju skozenj ni ne namena ne cilja, zgolj dejstvo da se nenehno spreminjamo. Edina stalnica na tem svetu je sprememba. In prav to spoznanje spodbuja uporaba labirinta preobrazbe. Njegov najboljši vpliv delovanja je spodbujanje prilagodljivosti in sposobnosti sprejemanja novih pogojev. Zato ga bodo uporabljali tisti, ki trkajo na vrata težkih preizkušenj, ob selitvah, menjavah služb, izgubah ljubljenih oseb, tragedijah in na splošno dogodkih, ki nam življenje obrnejo na glavo. Labirint preobrazbe odpravlja grobost in nasilje, zato bo pomagal impulzivnim ljudem, prestopnikom in kriminalcem. Pomagal pa bo tudi v okolici, kjer se nahajajo kaznilnice.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek z Labirintom preobrazbe 3010”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian