Obesek z Marsovim labirintom 3022

18,00

5 na zalogi

Opis

Obesek z Marsovim labirintom

Obesek z Marsovim labirintom je izdelek v seriji obeski z labirinti kot keramični nakit. Je obesek z vrvico in sponko, ki predstavlja Labirint energije ali Marsov labirint v njegovi naravni, ekspresivni obliki. Je odtis mavčnega modela lastne izdelave, narejen iz rdeče gline, glaziran in žgan pri 1040°C. Premer 3,5 cm, dolžina vrvice 22 ali 27 cm. Prav oblika labirinta energije mu daje poseben pomen tako za tistega, ki ga nosi, kot tudi za okolico v kateri se nahaja.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki keramičnih izdelkov serijo keramičnega nakita v kateri so obeski z vsemi oblikami labirintov. Tako v njihovih naravnih oblikah, kot tudi v zrcalnih oblikah. Vsak od labirintov nosi v sebi energijo in nalogo tako za posameznika, ki ga uporablja, bodisi da se sprehaja po njem, ali pa se namišljeno giblje po njegovih stezah, upodobljenih v keramiki. Prav s tem namenom je izdelan vsak keramični izdelek na tej strani, na katerem je upodobljen labirint.

Labirint energije

Labirint energije ali Marsov labirint je povezan s srcem, pogumom, predanostjo, ideali, zaščito in pravico. Seveda je vse to povezano z našim delovanjem, toda če hočemo delovati, moramo v sebi najprej postaviti temelje in začrtati okvire tega delovanja. Prehod skozi labirint oziroma njegova uporaba predstavlja pripravo na aktivnost. To še posebno velja za situacije, ki zahtevajo odločnost, ambicioznost, neomajnost, celo svojevrstno agresivnost za uničevanje negativnih elementov našega življenja. Labirint energije bo v nas spodbudil občutek za pravico, disciplino in ščitenje nemočnih. Športniki, vojaki, pravniki in zdravniki so tipični predstavniki poklicev, ki jim bo Marsov labirint koristil. Ena od pomembnih lastnosti tega labirinta je spodbujanje natančnosti in organiziranosti ob uporabi logike. Tu sta tudi pozitivna dinamičnost in racionalna poraba časa, ki sta v današnjem času še kako pomembna. Prisotnost labirinta energije bo v okolico prinesla spodbudo za delovanje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek z Marsovim labirintom 3022”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian