Okrogla glinena vaza

65,00

1 na zalogi

Opis

Okrogla glinena vaza

Okrogla glinena vaza je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je ročno izdelana krogla z vložkom, ki je vstavljen in zadrži vodo. Krogla je narejena iz črne gline, glazirana v bež mat glazuri, ob ustju se le-ta preliva v svetlečo nežno modro barvo. Po površini ima vrezan pottery art vzorec s črticami in luknjicami. Glina je žgana pri temperaturi 1200°C, ko se  spremeni v kamenino. To je izredno trden in ne porozen material, ki drži vodo. Krogla oziroma vaza ima premer 16 cm.

Porrety art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi unikatne posode iz gline. sem spadajo različni vrčki, posodice za sladkor, okrasni lonci, vaze in drugo, kar mi dopušča domišljija. Nekatere posode so namenjene  za uporabo v kuhinji, druge so namenjene za dekoracijo doma. Vaze so seveda dekorativni predmeti, narejeni tako da držijo vodo, so stabilni in trajnostno uporabni. Narejeni so iz najboljših materialov na področju keramike. Vse po vrsti lahko operemo v pomivalnem stroju.

Unikatna vaza z luknjicami

Unikatna vaza z luknjicami je glinena krogla. Ob zgornjem robu se preliva bleščeča nežno modra glazura, proti dnu se ta spreminja v mat bež odtenek. Značilen pottery art vzorec črt in luknjic je vrezan po celotni površini. To ji daje vtis krhkosti. Seveda vstavljen glinen vložek poskrbi, da vaza drži vodo, kljub luknjicam, ki so zvrtane po površini. Daje pa ji tudi stabilnost, saj je precej težji kot okrogel plašč, ki ga obdaja. Vaza je namenjena dekoraciji doma, ki je tudi brez cvetja zanimiva, predvsem pa nenavadna s svojo okroglo obliko. Narejena je popolnoma ročno. V svoji izvedbi je unikatna in neponovljiva. Z rustikalnim videzom se bo lepo prilegala klasičnim ureditvam v hiši, moderne ureditve pa bo popestrila in jim dodajala pridih klasike.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Okrogla glinena vaza”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian