Plošča z labirintom energije 3027

45,00

1 na zalogi

Opis

Plošča z labirintom energije

Plošča z labirintom energije je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Je del serije keramične plošče z labirinti. Plošča, na kateri je predstavljena oblika Labirint energije ali Marsov labirint v njegovi naravni, ekspresivni obliki je narejena iz valjane bele gline. Glazirana je z značilno craquele glazuro, ki daje atraktiven efekt postarane keramike. Steze labirinta so poudarjene z rdečo barvo Marsovega labirinta. Žgana je pri 1030°C. Velikost A 4 format.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline keramične plošče z labirinti. Narejene so kot stenski dekor. Na njih so upodobljene oblike labirintov, ki dajejo ploščam poseben pomen. Labirinti v sebi nosijo določeno energijo za delovanje. Namišljen sprehod po njihovih stezah blagodejno vpliva na sprehajalca, nezanemarljiva pa je že sama prisotnost labirinta v nekem okolju. Obstaja devet različnih oblik labirintov, vsak si lahko izbere svojo obliko, ki jo potrebuje, glede na značilnosti, ki jih ima vsak posamezen labirint.

Labirint energije

Labirint energije ali Marsov labirint je povezan s srcem, pogumom, predanostjo, ideali, zaščito in pravico. Seveda je vse to povezano z našim delovanjem, toda če hočemo delovati, moramo v sebi najprej postaviti temelje in začrtati okvire tega delovanja. Prehod skozi labirint oziroma njegova uporaba predstavlja pripravo na aktivnost. To še posebno velja za situacije, ki zahtevajo odločnost, ambicioznost, neomajnost, celo svojevrstno agresivnost za uničevanje negativnih elementov našega življenja. Labirint energije bo v nas spodbudil občutek za pravico, disciplino in ščitenje nemočnih. Športniki, vojaki, pravniki in zdravniki so tipični predstavniki poklicev, ki jim bo Marsov labirint koristil. Ena od pomembnih lastnosti tega labirinta je spodbujanje natančnosti in organiziranosti ob uporabi logike. Tu sta tudi pozitivna dinamičnost in racionalna poraba časa, ki sta v današnjem času še kako pomembna. Prisotnost izdelka plošča z labirintom energije bo v okolico prinesla spodbudo za delovanje.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plošča z labirintom energije 3027”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian