Plošča z labirintom ljubezni in ustvarjalnosti 3032

45,00

1 na zalogi

Opis

Plošča z labirintom ljubezni in ustvarjalnosti

Plošča z labirintom ljubezni in ustvarjalnosti je ena v seriji keramične plošče z labirinti, pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejena je v tehniki valjanja gline, iz katere je oblikovana plošča. Na njej je vrezana oblika labirinta ljubezni in ustvarjalnosti ali Venerinega labirinta v njegovi naravni, receptivni obliki. Narejena je iz bele gline, steze so poudarjene z mavričnimi barvami, značilnimi za ta labirint, površina je glazirana z značilno craquele transparentno glazuro, ki daje z efektom majhnih razpok rustikalno postaran videz keramike. Žgana je pri 1030°C. Velikost A 4 format.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline ima v svoji seriji keramične plošče z labirinti tudi izdelek Plošča z labirintom ljubezni in ustvarjalnosti. Keramične plošče z labirinti prikazujejo vse oblike labirintov v njihovih naravnih oblikah. Izdelane so kot stenski dekor. Poseben pomen jim dajejo oblike labirintov, ki v sebi nosijo energijo, ki deluje na ljudi in okolico, v kateri se nahaja. V seriji je devet različnih oblik labirintov, torej devet različnih plošč z labirinti.

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti ali Venerin labirint predstavlja področje ljubezni in odnosov. Ljubezen je eno najpomembnejših in najzanimivejših področij našega življenja. Potrebujemo jo vsi, zato je Venerin labirint pomembno sprehajališče za prav vse. Ljubezen presega osnovno občutje, pravzaprav spada že med naravne zakone. Labirint ljubezni in ustvarjalnosti bo koristil tistim, ki potrebujejo pomoč na tem področju, možnosti pa so skoraj neskončne. Drugi vidik tega labirinta pa je ustvarjalnost. Ta je povezana s plodnostjo in ustvarjanjem novega življenja. Je pa ustvarjalnost tudi izraz povezanosti med ustvarjalcem in njegovim delom. Posebej pričujoča receptivna oblika bo koristila vsem umetnikom, ne glede na vrsto umetnosti, s katero se ukvarjajo. Celotna okolica, kjer se bo nahajal izdelek z  labirintom ljubezni in ustvarjalnosti pa bo cvetela v inovativnosti, ustvarjalnosti obilju in bogastvu.

 

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plošča z labirintom ljubezni in ustvarjalnosti 3032”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian