Plošča z labirintom moči 3029

45,00

1 na zalogi

Opis

Plošča z labirintom moči

Plošča z labirintom moči je eden izmed izdelkov pottery art oblikovanje gline Polone Zajc, ki spada vserijo keramične plošče z labirinti. Keramična plošča je narejena v tehniki valjane gline, na kateri je predstavljena oblika labirinta moči ali Sončevega labirinta v njegovi naravni, ekspresivni obliki.  Bela glina je glazirana z značilno craquele glazuro, ki daje keramiki postaran videz. Steze labirinta so obarvane v ognjeno oranžno barvo, ki je značilna za Labirint moči.  Žgana je pri 1030°C. Velikost A 4 format.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki tudi keramične plošče z labirinti. Narejene so kot stenski dekor. Upodobljen labirint na njih daje prostoru, kjer se plošča nahaja blagodejno delovanje. Vsak labirint nosi v sebi določeno energijo, značilnosti in vpliv. Deluje, ko ga opazujemo in se v mislih sprehajamo po njegovih stezah, pomembna pa je že tudi samo prisotnost labirinta v prostoru. Seveda pa ni zanemarljiv tudi dekorativen učinek keramične plošče.

Labirint moči

Labirint moči ali Sončev labirint je najbolj znana oblika labirinta. Predstavlja in spodbuja osebno moč. Pri tem gre za sposobnost uresničenja in materializacije posamezne ideje skozi določeno dejavnost. In pri tem potrebujemo moč, zato bodo v tem smislu Labirint moči uporabljali tisti, ki niso najbolj samozavestni in čutijo, da jim za posamezen podvig primanjkuje osebne moči. Koristil bo tudi posameznikom, ki želijo izboljšati status v družbi, službi ali na katerem koli drugem življenjskem področju. Vse vrste uporabe labirinta moči bodo pomagale pri pomanjkanju volje in avtoritete. Prav za to vrsto uporabe je primerna pričujoča ekspresivna oblika Labirinta moči. Ta labirint pa je tudi tesno povezan z zdravjem. Okrepil bo telo in poskrbel za odpornost proti boleznim. Na okolje v katerem se nahaja, Sončev labirint deluje kot nekakšen sprejemnik in oddajnik energije. Za ta namen naj v prostoru visi plošča z labirintom moči.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plošča z labirintom moči 3029”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian