Plošča z labirintom povezanosti 3028

45,00

1 na zalogi

Opis

Plošča z labirintom povezanosti

Plošča z labirintom povezanosti je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc iz serije keramične plošče z labirinti. Keramična plošča je narejena iz bele gline v tehniki valjanja. Iz valjane gline nastane plošča, na kateri je predstavljena oblika labirinta povezanosti ali Merkurjevega labirint v njegovi naravni, ekspresivni obliki.  Glazirana je z značilno craquele glazuro, ki daje z razpokanostjo efekt stare keramike. Steze labirinta so poudarjene z zeleno barvo, ki je značilnost Merkurjevega labirinta.  Žgana je pri 1030°C. Velikost A 4 format.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov tudi keramične plošče z labirinti. Narejene so kot stenski dekor in so tako tudi oblikovane. Poseben pomen jim dajejo upodobljene oblike labirintov, ki so lahko vrezane v glino, naslikane, reliefno oblikovane ali kako drugače predstavljene.  Vsak labirint v sebi nosi določeno energijo za delovanje, tako na okolico, kjer se labirint nahaja, kot tudi za opazovalca, ki se namišljeno sprehaja po stezah navzočega labirinta.

Labirint povezanosti

Labirint povezanosti ali Merkurjev labirint ima glavno nalogo v povezovanju ljudi in stvari, ki so na prvi pogled ločeni. Prehod skozenj ali kakršna koli uporaba spodbuja in izboljšuje vse oblike komunikacije, od govora do pisanja. Posledično se izboljšajo odnosi med ljudmi, ki postanejo bolj prijateljski in srčni. Labirint povezanosti bo s svojim delovanjem spodbujal  pri uspešnem trgovanju, diplomaciji in na splošno vseh oblikah posredovanja, kjer je treba spraviti razlike in celo nasprotja. Uporaba bo izboljšala bistrino uma, logiko, hitrost razmišljanja in razumevanja. Na telesni ravni labirint pomeni rast in razvoj, zato je posebno primeren za mlade ljudi, ki rastejo in dozorevajo. Labirint ustvarja določeno duhovno lahkost, odpravlja zaskrbljenost in nam pomaga gledati na stvari z vedrejše in preprostejše plati. Njegova prisotnost bo odpravila nepotrebne spore in prepire, istočasno pa bo ustvarila optimistično vzdušje. Zaradi teh lastnosti bi moral biti Labirint povezanosti pristen v vsakem bivališču.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plošča z labirintom povezanosti 3028”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian