Skodelica z Ketujevim labirintom 3050

25,00

2 na zalogi

Opis

Skodelica s Ketujevim labirintom

Skodelica s Ketujevim labirintom je ročno narejena na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita s črno glino. Njena posebnost je vrezan simbol labirinta svobode. Poudarjen je s črno barvo. Žgana je pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm. Uporabna je za uživanje hrane in pijače iz nje, prav tako za shranjevanje hrane, seveda pa je namenjena tudi kot dekoracija. To pa predvsem zaradi tega, ker je to unikatna skodelica z vrezanim simbolom labirinta.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Skodelice z vrezanim simbolom različnih labirintov spadajo pod izdelke pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejeni so iz najbolj kakovostnih glin in ujemajočih glazur. Posebna pozornost gre izdelkom, ki so namenjeni stiku z živili. Ti imajo notranjost vedno prevlečeno z glazuro, ki ima certifikat kot dokazilo o kakovosti in neoporečnosti. Takšen je tudi izdelek skodelica s simbolom labirinta svobode.

 Labirint svobode

Pričujoča  skodelica ima vrezan simbol Labirint svobode ali Ketujev labirint. Labirinti so viri moči in s svojo prisotnostjo kjerkoli še kako delujejo. Običajno so to strukture, narejene na tleh, po katerih hodimo skozenj. Vendar pa si gibanje po labirintu lahko tudi zamišljamo. In tako deluje tudi labirint, vrezan v keramične izdelke pottery art oblikovanje gline Polone Zajc.  Labirint deluje na nekatera skrita in skrivnostna področja našega duha. Če se po njem gibljemo ekspresivno, bo to poglobilo ostrino uma, logiko, matematične sposobnosti in pronicljivost. Receptivno gibanje pa bo odpravilo strah, paniko, nelagodje, nemir. Osnovni simbol tega labirinta je seveda svoboda, zato je njegova glavna naloga brisanje mej in izkoreninjanje vzorcev. Tako bo tudi skodelica s simbolom labirinta delovala na našo duhovnost. Priporoča se v uporabo  ljudem, ki so pod velikim stresom, ki že kažejo simptome psihosomatskih motenj ali duševnega neravnovesja.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica z Ketujevim labirintom 3050”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian