Skodelica s Sončevim labirintom 3036

25,00

Ni na zalogi

Opis

Skodelica s Sončevim labirintom

Skodelica s Sončevim labirintom  je ena od skodelic pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejena je ročno na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita z črno glino. Vrezan simbol labirinta moči, kot ga tudi imenujemo je na zunanji strani skodelice in poudarjen s črno barvo. Skodelica je žgana pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT 15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm. Labirint moči daje skodelici poseben pomen in uporabnost, saj s svojo prisotnostjo daje uporabniku in okolici, v kateri se nahaja svoje lastnosti.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline ima v svoji zbirki med drugimi keramičnimi izdelki tudi skodelice z labirinti. Simbol labirinta je vrezan na zunanjo stran skodelice in svojimi lastnostmi in delovanjem na okolico in uporabnika prinaša blagodejne učinke. Skodelice so unikatne, ročno narejene iz najkakovostnejše gline in pripadajoče glazure. Uporabne so za shranjevanje in uživanje hrane, pa tudi kot dekor. Še največjo uporabnost in pomen pa jim dajejo prisotni labirinti. In to velja tudi za izdelek Skodelica s Sončevim labirintom.

Labirint moči

Labirint moči je najbolj znana oblika labirinta. Predstavlja in spodbuja osebno moč. To je sposobnost uresničenja določene zamisli skozi določeno dejavnost. Labirint moči torej deluje kot sprožilec notranje moči, osebnega statusa, samozavesti in vere vase. Koristil bo posameznikom, ki potrebujejo te lastnosti. Njegova receptivna oblika, ki je upodobljena na skodelici, pa bo prišla prav ljudem, ki  te lastnosti že imajo, že zasedajo določene položaje in statuse. Pri njih se lahko pojavi negativna plat uspeha, ki se kaže v vzvišenosti, trmoglavosti, egoizmu, neobčutljivosti za druge, nagnjenju k manipulaciji in brezobzirnosti. Sončev labirint receptivne oblike bo pomagal tem uporabnikom, da zgladijo ostre robove svoje osebne moči, omejijo osredotočenost nase, in postanejo naklonjeni sodelovanju. In to pomeni uporabo labirinta v kakršnikoli obliki.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica s Sončevim labirintom 3036”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian