Skodelica z Luninim labirintom 3038

25,00

1 na zalogi

Opis

Skodelica z Luninim labirintom

Skodelica z Luninim labirintom je ročno narejena na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita s črno glino. Na zunanji strani ima vrezan Labirint občutij ali Lunin labirint. Poudarjen je s črno barvo. Skodelica je žgana  pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm.  Ta keramična skodelica ima zaradi prisotnosti labirinta občutij na njeni površini poseben namen in pomen, tako za tistega, ki jo uporablja, kot za okolico v kateri se nahaja.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Izmed številnih skodelic pottery art oblikovanje gline Polone Zajc je  skodelica z Luninim labirintom edinstvena. Vsaka skodelica z labirintom ima namreč na svoji površini vrezano drugačno obliko labirinta. Zato je tudi vsaka edinstvena. Narejene so iz najkakovostnejše gline, glazirane z glazuro, ki ima certifikat ustreznosti uporabe v gospodinjstvu, zato so vrhunske kakovosti. Narejene so izključno ročno, od kepe gline, do izdelka. Zaradi prisotnosti simbola labirinta, pa imajo še vsaka poseben pomen, kot ga imajo tudi labirinti.

Labirint občutij

Labirint občutij je verjetno eden najstarejših labirintov. Najstarejši simbol človeštva- spirala je osnova njegove oblike. Povezan je s celotnim čustvenim življenjem posameznika. Nanaša pa se tudi na globlje ravni našega duha, na primer intuicijo. Uravnovešena čustva so izredno pomembna za uspešno interakcijo z drugimi ljudmi, pa tudi za odnos do samega sebe. Nestabilnost na tem področju prinaša v naše življenje preobčutljivost, vznemirjenost in zaskrbljenost. Zato bo uporaba ekspresivne oblike, ki je vrezana v pričujočo skodelico koristna pri odpravljanju hladnosti, sramežljivosti, zaskrbljenosti in brezvoljnosti. Tako kot vsak labirint, je tudi Labirint občutij zbiralnik pozitivne energije in vrelec, iz katerega ta prehaja v okolje. Prisotnost luninega labirinta krepi sočutje v ljudeh, ti postanejo dobri in srčni gostitelji. In to velja tudi za Skodelico z Luninim labirintom, kjer se pač nahaja.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica z Luninim labirintom 3038”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian