Sončev labirint na obesku 3018

18,00

5 na zalogi

Opis

Sončev labirint na obesku

Sončev labirint na obesku je izdelek iz serije obeskov z labirinti kot keramičen nakit, pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Predstavljen je obesek z vrvico in sponko, ki predstavlja Labirint moči ali Sončev labirint v njegovi naravni, ekspresivni obliki. Narejen je kot odtis mavčnega modela lastne izdelave.  Podlaga je črna glina, glaziran je z zanj lastno oranžno ognjeno glazuro in žgan je pri temperaturi 1040°C. Premer 4 cm, dolžina vrvice 22 ali 27 cm. Oblika labirinta daje izdelku poseben pomen, ki ga v sebi nosi vsak posamezen labirint.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji vsebini tudi keramičen nakit, na katerem so oblikovani labirinti. Izdelani so po postopku vtiskovanja gline v zato pripravljen mavčen model, ki je prav tako lastne, ročne izdelave. Model daje glini reliefno obliko posameznega labirinta. Izdelan obesek je glaziran v barve, ki so značilne za vsako obliko labirinta. Tako je nastala cela serija obeskov z labirinti, od katerih ima vsak svoj pomen in značilnosti delovanja.

Labirint moči

Labirint moči ali Sončev labirint je najbolj znana oblika labirinta. Predstavlja in spodbuja osebno moč. Pri tem gre za sposobnost uresničenja in materializacije posamezne ideje skozi določeno dejavnost. In pri tem potrebujemo moč, zato bodo v tem smislu Labirint moči uporabljali tisti, ki niso najbolj samozavestni in čutijo, da jim za posamezen podvig primanjkuje osebne moči. Koristil bo tudi posameznikom, ki želijo izboljšati status v družbi, službi ali na katerem koli drugem življenjskem področju. Vse vrste uporabe labirinta moči bodo pomagale pri pomanjkanju volje in avtoritete. Prav za to vrsto uporabe je primerna pričujoča ekspresivna oblika Labirinta moči. Ta labirint pa je tudi tesno povezan z zdravjem. Okrepil bo telo in poskrbel za odpornost proti boleznim. Na okolje v katerem se nahaja, Sončev labirint deluje kot nekakšen sprejemnik in oddajnik energije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sončev labirint na obesku 3018”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian