Sončev labirint na skodelici 3035

25,00

2 na zalogi

Opis

Sončev labirint na skodelici

Sončev labirint na skodelici je eden od izdelkov pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Labirint moči, kot ga tudi poimenujemo je vrezan na zunanji strani keramične skodelice. Simbol labirinta je poudarjen s črno barvo. Skodelica je narejena ročno na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Njena notranjost je oblita s črno glino. Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm. Žgana je pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Uporabna je za shranjevanje in uživanje hrane in pijače, še poseben pomen pa ji daje Sončev labirint na skodelici.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline ima v svoji zbirki keramičnih izdelkov tudi skodelice z labirinti. Labirinti so viri moči, ki še kako delujejo, tako na uporabnika, kot tudi na okolico, v kateri se nahajajo. In prav simbol labirinta daje tem skodelicam poseben pomen. Narejene so iz najkakovostnejše gline in glazirane z pripadajočo glazuro, ima certifikat kakovosti in neoporečnosti za uporabo keramičnih izdelkov za prehrano. Zato so te skodelice vrhunske kvalitete, vsaka pa je unikat.

Labirint moči

Labirint moči ali Sončev labirint je najbolj znana in ohranjena oblika labirinta. Labirint predstavlja in spodbuja osebno moč. Pri tem gre za sposobnost uresničenja in materializacije določene zamisli skozi določeno dejavnost. Labirint moči v prvi vrsti deluje kot sprožilec notranje moči, osebnega statusa, samozavesti in vere vase. Uporabljali ga bodo vsi, ki jim teh lastnosti primanjkuje. Uporaba ekspresivne oblike labirinta pomaga pri pomanjkanju volje in avtoritete. Pri tem je treba poudariti, da gre za vsakovrstno uporabo, tako hojo skozi labirint na tleh, kot tudi namišljeno gibanje po upodobljenem labirintu na predmetih. Sončev labirint je povezan s splošnim zdravjem. Okrepil bo telo in poskrbel za odpornost proti boleznim. Na okolje, v katerem je prisoten, labirint moči deluje kot nekakšen sprejemnik in oddajnik energije. To pa velja tudi za Sončev labirint na skodelici.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sončev labirint na skodelici 3035”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian