Temnozelena skodelica s krožničkom 4016

55,00

3 na zalogi

Opis

Temnozelena skodelica s krožničkom

Temnozelena skodelica s krožničkom je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je komplet skodelice in krožnička, ki sta narejena ročno, na lončarskem vretenu iz črne kamenine. Notranjost skodelice je glazirana z glazuro, primerno stiku z živili (oznaka sledljivosti LOT17). Zunanjost skodelice in krožnička je glazirana z temnozeleno pol mat glazuro. Žgana je pri temperaturi 1220°C. Skodelica je popolnoma uporabna za razne pijače, po uporabi se lahko opere v pomivalnem stroju. Višina skodelice je 8 cm, premer krožnika je 14 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki različne unikatne skodelice. Nekatere so v kompletu s krožničkom. Vse po vrsti spadajo v serijo unikatni lončarski izdelki za kuhinjo, kar pomeni, da so popolnoma uporabne za pijačo in se jih lahko opere v pomivalnem stroju. So različnih oblik in velikosti, žgane kot keramika ali kot kamenina. Unikatne skodelice so lahko v seriji po več enakih, v kompletu po dve skupaj ali pa samo po en unikaten primerek.

Ročno izdelan komplet skodelice in krožnička

Ročno izdelan komplet skodelice in krožnička je popolnoma unikaten izdelek. To pomeni, da je neponovljiv in v taki obliki ne bo več izdelan. Skodelica je z vrezanim značilnim pottery art vzorcem, valujočim robom in  ročem, zaključenim v spiralo,  umirjeno temnozelene pol svetleče barve popolnoma romantičen kos kamenine. Komplet dopolnjuje krožniček z vzorcem perforiranih luknjic, ki dajejo vtis krhkosti in nežnosti. Temnozelena skodelica s krožničkom pa je kljub unikatnosti in posebni obliki popolnoma praktična za uporabo, saj je visoko kvalitetna in narejena za dolgotrajno uporabo.  Na voljo sta dva kompleta skodelice in krožnička. Tako nastane prijeten romantičen pogrinjek za dva, ki uživata ob dobri aromatični kavi in pecivu v unikatnih, ročno izdelanih posodah iz kamenine.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Temnozelena skodelica s krožničkom 4016”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian