Turkizna skodelica s krožničkom 4004

60,00

Ni na zalogi

Opis

Turkizna skodelica s krožničkom

Turkizna skodelica s krožničkom je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Oba sta narejena na lončarskem vretenu iz črne kamenine. Skodelica ima valovit rob, po površini ima vrezan značilen pottery art vzorec, poslikan s prelivajočo se turkizno glazuro. Notranjost je oblita z glazuro, ki ima certifikat ustreznosti za uporabo stika z živili(oznaka sledljivosti LOT17). Krožniček ima po površini vrezan vzorec črt in luknjic, ki je ročno poslikan z turkizno glazuro. Črna kamenina je žgana pri temperaturi1220°C. Ročno izdelan komplet skodelice in krožnička ima detajle poudarjene s pravim zlatom, ki je žgan pri temperaturi 800°C. Višina skodelice je 9 cm, premer krožnika je 16 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki različne unikatne skodelice. Nekatere so v kompletu s krožničkom. Vse po vrsti spadajo v serijo unikatni lončarski izdelki za kuhinjo, kar pomeni, da so popolnoma uporabne za pijačo in se jih lahko opere v pomivalnem stroju. So različnih oblik in velikosti, žgane kot keramika ali kot kamenina. Unikatne skodelice so lahko v seriji po več enakih, v kompletu po dve skupaj ali pa samo po en unikaten primerek.

Ročno izdelan komplet skodelice in krožnička

Ročno izdelan komplet skodelice in krožnička v turkizni barvi je poseben zaradi zlatih detajlov, ki dajejo izdelku poseben svečan videz in vrednost. Skodelica z valovitim robom, ki nastaja naključno ob dotiku z vrtečo se glino na lončarskem vretenu. Z ročno poslikanim vzorcem, ki je na nekaterih delih pozlačen in z romantično zavitim ročem je posebna in neponovljiva. Dopolnjuje jo krožniček z bogatim vzorcem črt in luknjic z zlato vijugo po sredini. Elegantna črna notranjost se čudovito ujema s prelivajočo se turkizno barvo. Na voljo je en komplet za uživanje ob posebnih, svečanih trenutkih. Zraven pa se lepo ujemata še turkizen vrček za mleko in turkizna posodica za sladkor.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Turkizna skodelica s krožničkom 4004”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian