Unikaten kristalno moder podstavek za jajce 4006

30,00

4 na zalogi

Opis

 

Unikaten kristalno moder podstavek za jajce

Unikaten kristalno moder podstavek za jajce je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Izdelan je na lončarskem vretenu iz bele kamenine. Ročno izdelan podstavek za jajce je poslikan s kristalno modro glazuro, detajli pa so poudarjeni s pravim srebrom. Notranjost podstavka je glazirana z glazuro primerno stiku z živili (oznaka sledljivosti LOT17). Žgan je pri temperaturi 1220°C, srebro je žgano s tretjim žganjem pri 800°C. Unikaten kristalno moder podstavek  za jajce ima premer 10 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi različne unikatne posode. Lahko so keramične ali pa narejene iz kamenine. Namenjene so tako dekoraciji doma ali pa uporabi v kuhinji. Ročno izdelan podstavek za jajce je del posod, ki so narejene v enakem stilu z enako kombinacijo materialov. Sem spadajo še unikatna kristalno modra posoda za čaj, unikatna kristalno modra posoda za sol/sladkor in unikatna kristalno modra posoda za začimbe. Serijo pa bom s časom še dopolnjevala. Vse so narejene za uporabo v kuhinji. Po uporabi jih enostavno lahko operete v pomivalnem stroju.

Srebrno moder podstavek za jajce

Srebrno moder podstavek za jajce je sestavni del ročno izdelanih posodic za kuhinjo. Namenjen je strežbi mehko kuhanega jajčka, ki se prileže ob okusnem zajtrku. Njegov  rustikalen izgled z rahlim pridihom dragocenosti, ki mu ga daje pravo srebro, se bo podal v katerokoli kuhinjo. Matirana krem osnovna barva, poslikava s čudovito prelivajočo se svetlo modro glazuro, detajli pa poudarjeni s pravim srebrom. Oblika krožnička s posodico za jajček. Ročno izdelan kristalno moder podstavek  je dekorativna in uporabna posoda na polički v kuhinji, da tudi estetsko razvaja prostor. Z unikatnim podstavkom za jajce in drugimi posodami iz te serije, kuhinja postaja unikaten prostor raznolikosti posod. Serijskih in posameznih ročno izdelanih unikatov.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikaten kristalno moder podstavek za jajce 4006”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian