Unikaten krožnik s cvetličnim vzorcem

70,00

1 na zalogi

Opis

Unikaten krožnik s cvetličnim vzorcem

Unikaten krožnik s cvetličnim vzorcem je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejen je na lončarskem vretenu iz sive kamenine. Po površini ima ročno vrezan pottery art vzorec, poslikan s pastelnimi odtenki glazur. Ob robu so luknjice različnih velikosti.  Cvetlični krožnik z luknjicami je visoko kvaliteten, namenjen za dekoracijo doma, na njem pa lahko postrežete tudi suho hrano ali sadje. Žgan je pri temperaturi 1220°C. Premer krožnika je 32 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki tudi unikatne krožnike iz gline. Narejeni so izključno ročno, v različnih barvah glin in glazur. Četudi so nekateri uvrščeni v kategorijo dekorativnih krožnikov, se lahko uporabljajo za strežbo hrane. Narejeni so namreč iz najkvalitetnejših glin in glazur, žgani pri primerni temperaturi, kar zagotavlja visoko kvaliteto izdelka. Po uporabi lahko unikate krožnike iz gline preprosto operete v pomivalnem stroju. Unikaten krožnik s cvetličnim vzorcem je eden od te serije krožnikov.

Ročno izdelan glinen krožnik

Ročno izdelan glinen krožnik z luknjicami je izdelek, narejen iz sive kamenine. Po sredini ima vrezan značilen pottery art vzorec, pobarvan z odtenki pastelnih barv. Ob robu je vzorec ročno perforiranih luknjic različnih velikosti, glaziran s prelivajočo nežno modro glazuro. S pomočjo neponovljivega efekta valovitega robu je nastal popolnoma unikaten krožnik, ki ga ni mogoče ponovno ustvariti v vseh detajlih. Je trden, pa vendar daje s svojim vzorcem vtis krhkosti in elegance. Namenjen ni samo dekoraciji doma, pač pa ga lahko brez skrbi uporabljamo za strežbo hrane, od različnih prigrizkov do sadja. Ko pa ne opravlja funkcije shranjevanja in strežbe hrane, je ročno izdelan krožnik z luknjicami namenjen dekoraciji doma. S svojo obliko in barvami popestri vsak kos pohištva, na katerem se nahaja. Je dragocen kos kamenine, saj je popolnoma ročno izdelan, unikaten in s tem neponovljiv.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikaten krožnik s cvetličnim vzorcem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian