Unikaten modro zelen krožnik

70,00

1 na zalogi

Opis

Unikaten modro zelen krožnik

Unikaten modro zelen krožnik je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejen je na lončarskem vretenu iz črne kamenine. Po površini ima ročno vrezan pottery art vzorec, pobarvan s prelivajočo se modro zeleno glazuro. Ob robu je vzorec s perforiranimi luknjicami različnih velikosti.  Modro zelen krožnik z luknjicami je visoko kvaliteten, namenjen za dekoracijo doma, na njem pa lahko postrežete tudi suho hrano ali sadje. Žgan je pri temperaturi 1220°C. Premer krožnika je 32 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki tudi unikatne krožnike iz gline. Narejeni so izključno ročno, v različnih barvah glin in glazur. Četudi so nekateri uvrščeni v kategorijo dekorativnih krožnikov, se lahko uporabljajo za strežbo hrane. Narejeni so namreč iz najkvalitetnejših glin in glazur, žgani pri primerni temperaturi, kar zagotavlja visoko kvaliteto izdelka. Po uporabi lahko unikate krožnike iz gline preprosto operete v pomivalnem stroju. Unikaten modro zelen krožnik je eden od te serije krožnikov.

Ročno izdelan modro zelen krožnik

Ročno izdelan modro zelen krožnik z luknjicami je izdelek, narejen iz elegantne črne kamenine. Po sredini ima vrezan značilen pottery art vzorec, pobarvan s prelivajočo se modro zeleno glazuro. Ob robu so ročno zvrtane luknjice različnih velikosti. Tako je nastal neponovljiv vzorec črt in luknjic.  Je trden, pa vendar daje s svojim vzorcem vtis krhkosti in elegance. Glinen krožnik ni namenjen samo dekoraciji doma, pač pa ga lahko brez skrbi uporabljamo za strežbo hrane, od različnih prigrizkov do sadja. Ko pa ne opravlja funkcije shranjevanja in strežbe hrane, je ročno izdelan modro zelen krožnik z luknjicami namenjen dekoraciji doma. S svojo lepoto in eleganco popestri vsak kos pohištva, na katerem se nahaja. Je dragocen kos kamenine, saj je popolnoma ročno izdelan, unikaten in s tem neponovljiv.

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikaten modro zelen krožnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian