Unikatna aroma lučka pomlad

45,00

1 na zalogi

Opis

Unikatna aroma lučka pomlad

Unikatna aroma lučka pomlad je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je ročno izdelana dišavnica pomlad, zvrtena na lončarskem vretenu iz sive kamenine. Vrezan značilen pottery art vzorec je ročno poslikan v barvah pomladi. Vse glazure, ki dajejo posebne učinke in barve so namenjene poslikavi in žganju kamenine in to je pri temperaturi 1220°C, ko se gline spremeni v kamenino. Tako nastane izredno trden material, podoben kamnu, zato tudi poimenovanje kamenina. Unikatna aroma lučka pomlad je visoka 14 cm, zgornji premer je 10 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kategorijo unikatna svetila iz gline. Sem spada unikatna aroma lučka pomlad. Prav vsak aroma svečnik iz te serije je unikaten in neponovljiv, saj je vzorec luknjic izdelan ročno in povsem naključno. V to kategorijo pa spadajo še druga svetila kot so  svečniki različnih oblik, lustri, nočne in namizne lučke in podobno. Vsi so narejeni izključno ročno, bodisi kot keramika ali kot kamenina. Poslikani so z različnimi barvami za glino, nekateri pa imajo poudarjene detajle s pravim zlatom ali platino.

Dišavna lučka pomlad

Dišavna lučka pomlad je s svojim naključnim vzorcem črt in luknjic, predvsem pa s kombinacijo barv neponovljiva. To je dišavnica z barvami pomladi. Te so od zelene in rjave, ki sta temeljni barvi narave, do vijola, bele in nežno rumene, ki ponazarjajo  vrt zgodnjih cvetov pomladi. Tako je nastala čudovita slika prepletajočih se oblik in barv v glini. Luknjice, skozi katere sije soj sveče oddajajo v ambient, v katerem se lučka nahaja, zanimive vzorce. Igriva  svetloba, prijeten vonj in barvno razvajanje so prednosti dišavnice v barvah pomladi. Seveda pa je  prednost dišavnice, kot tudi vseh izdelkov pottery art oblikovanje gline Polone Zajc, ročna izdelava in unikatnost, saj je vsak kos kamenine in keramike edinstven in neponovljiv.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikatna aroma lučka pomlad”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian