Unikatna kristalno modra posoda za čaj 4009

55,00

2 na zalogi

Opis

 

Unikatna kristalno modra posoda za čaj

Unikatna kristalno modra posoda za čaj je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Izdelana je na lončarskem vretenu iz bele kamenine. Ročno izdelana čajnica je poslikana s kristalno modro glazuro, detajli pa so poudarjeni s pravim srebrom. Notranjost posode je glazirana z glazuro primerno stiku z živili (oznaka sledljivosti LOT17). Žgana je pri temperaturi 1220°C, srebro je žgano s tretjim žganjem pri 800°C. Unikatna kristalno modra posoda za čaj je visoka 20 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi različne unikatne posode. Lahko so keramične ali pa narejene iz kamenine. Namenjene so tako dekoraciji doma ali pa uporabi v kuhinji. Ročno izdelana čajnica je del posod, ki so narejene v enakem stilu z enako kombinacijo materialov. Sem spadajo še unikatna kristalno modra posoda za začimbe, unikatna kristalno modra posoda za sol/sladkor in unikaten kristalno moder podstavek za jajce. Serijo pa bom s časom še dopolnjevala. Vse so narejene za uporabo v kuhinji. Po uporabi jih enostavno lahko operete v pomivalnem stroju.

Srebrno modra doza za čaj

Srebrno modra doza za čaj je sestavni del ročno izdelanih posod za kuhinjo. Namenjena je shranjevanju suhih sestavin za čaj, ki je del vsake dobre kuhe. Seveda pa se jo lahko uporablja za shranjevanje česarkoli. Njen  rustikalen izgled z rahlim pridihom dragocenosti, ki ji ga daje pravo srebro, se bo podal v katerokoli kuhinjo. Matirana krem osnovna barva, poslikava s čudovito prelivajočo se svetlo modro glazuro, detajli pa poudarjeni s pravim srebrom. Oblika trebušasto zaobljena s prilegajočim se pokrovčkom. Ročno izdelana kristalno modra čajnica je dekorativna in uporabna posoda na polički blizu štedilnika, da je dišeča mešanica čaja vedno blizu pri roki. Z njo ali  z več njih kuhinja postaja unikaten prostor raznolikosti posod. Serijskih in posameznih ročno izdelanih unikatov.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikatna kristalno modra posoda za čaj 4009”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian