Unikatno srednje glineno jajce 2002

15,00

6 na zalogi

Opis

Unikatno srednje glineno jajce

Unikatno srednje glineno jajce je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Narejeno je v tehniki vlivanja tekoče gline v mavčni model lastne izdelave. Površina je ročno poslikana z različnimi barvami glazur. Nekateri  imajo površino ročno perforirano z luknjicami, pri čemer nastane čudovit vzorec, značilen za pottery art oblikovanje gline.  Srednje dekorativno keramično jajce je žgano pri temperaturi 1030°C. Barve so obstojne, saj so izključno namenjene uporabi barvanja gline in grejo čez proces žganja. Pri vrhu ima kovinsko zanko, na kateri unikatno malo glineno jajce lahko visi. Višina izdelka je 8 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki unikatni obeski iz gline različna unikatna glinena jajca. Narejena so v različnih velikostih. Največji je narejen v izrezani obliki, po sredini so na vrvici nanizani ročno izdelani unikatni okraski iz gline. Sledita pa še unikatno srednje in unikatno malo glineno jajce. Vsi so narejeni izključno ročno, poslikani v različnih barvah, nekateri pa so perforirani z luknjicami, kar daje izdelku čudovit vzorec, značilen za pottery art oblikovanje gline.

Srednje velikonočno jajce iz gline

Srednje velikonočno jajce iz gline je po velikosti na sredini v zbirki unikatnih glinenih jajc. Po površini je ročno poslikano z različnimi barvami v značilnem pottery art vzorcu, s perforiranimi luknjicami različnih velikosti. To je srednje dekorativno glineno jajce, narejeno kot glinen obesek, ki krasi dom ob velikonočnih praznikih. Jajce je namreč značilna oblika, ki se pojavlja ob Veliki noči, prazniku, ki v bistvu naznanja prihod pomladi. Ob tem času se življenje zopet razširi v vse pore našega obstoja, čas svetlobe je vedno daljši, ljudje pa postajamo bolj veseli. To je čas, ko okrasimo naš dom, da postane lepši in prijetnejši za bivanje. In temu je namenjeno tudi srednje velikonočno jajce iz gline, živahnih barv. Glineno jajce je izdelano izključno ročno, je edinstveno, saj je vsak njegov likovni vzorec neponovljiv.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikatno srednje glineno jajce 2002”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian