Venerin labirint na obesku 3012

18,00

5 na zalogi

Opis

Venerin labirint na obesku

Venerin labirint na obesku je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc iz serije obeskov z labirinti kot keramičen nakit. Obesek z vrvico in sponko predstavlja Labirint ljubezni in ustvarjalnosti ali Venerin labirint v ekspresivni obliki. Narejen je v tehniki odtiskovanja gline v mavčni model lastne izdelave. Narejen iz bele gline, glaziran in žgan pri 1040°C. Premer 3 cm, dolžina vrvice22 cm ali 27 cm.  Relief labirinta v mavričnih barvah Venere daje nakitu posebno vrednost, saj vsaka oblika labirinta v sebi nosi določeno energijo in pomen, ki ga širi v okolico.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

V svoji zbirki keramičnih izdelkov je tudi keramičen nakit, ki je ustvarjen po oblikah labirintov. Njihovi reliefni odtisi in pripadajoče barve dajejo nakitu poseben pomen. Labirinti so namreč viri moči, ki delujejo blagodejno, tako na tistega, ki ga nosi, kot na okolico, v kateri se nahaja. S svojo energijo, različnimi oblikami, barvami in pomenom, so odlična podlaga za oblikovanje keramičnih izdelkov pottery art oblikovanje gline Polone Zajc.

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti ali Venerin labirint je povezan s področjem ljubezni in odnosov. To pomeni, da labirint ljubezni in ustvarjalnosti predstavlja vsa notranja in zunanja dogajanja v zvezi z zaljubljenostjo, čustvi, ki jih gojimo do partnerja, seksualnostjo. Ustvarjalnost pa v tem smislu pomeni plodnost in rojevanje potomcev, se pravi ustvarjanjem novega življenja. Povezanost ustvari ljubezen, iz ločenosti pa se rodi strah. Ko se ljubezen rodi med ljudmi, je to izraz primarne povezanosti. Vsi ostali pozitivni občutki so izpeljanke ljubezni, negativni pa izpeljanke strahu. In prav uporaba pričujočega labirinta ekspresivne oblike bo izničila izpeljanke strahu, kot sta na primer pohlep in ljubosumje. Ljubezen in ustvarjalnost sta potrebni vsem ljudem. Prisotnost Labirinta ljubezni in ustvarjalnosti na nekem področju bo pritegnila prav tako energijo. In to velja tudi za prisotnost nakita Venerin labirint na obesku.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Venerin labirint na obesku 3012”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian