Venerin labirint na skodelici 3046

25,00

1 na zalogi

Opis

Venerin labirint na skodelici

Venerin labirint na skodelici je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. Njegovo ime je tudi Labirint ljubezni in ustvarjalnosti. Ta daje keramični skodelici, na katero je vrezan poseben pomen in tudi namen. Skodelica je narejena na lončarskem vretenu iz sivo bele gline. Notranjost je oblita s črno glino. Na zunanjosti je vrezan simbol labirinta, ki je poudarjen s črno barvo. Žgana je pri 1040°C. Na površinah, kjer prihaja v stik z živili je glazirana z zato primerno glazuro (LOT15). Višina skodelice je 11 cm, premer 10 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki tudi skodelico z vrezanim simbolom Labirint ljubezni in ustvarjalnosti. Labirint s svojo prisotnostjo daje skodelici poseben čar in pomen. Skodelica je narejena iz najkakovostnejše gine in prilegajoče se glazure. Zato je uporabna tako za shranjevanje pijače in hrane, kot tudi za uživanje iz nje. Seveda pa Venerin labirint na skodelici pomeni tudi svojevrsten dekor in pomen.

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti

Labirint ljubezni in ustvarjalnosti ali Venerin labirint  je povezan s področjem ljubezni in odnosov.  Predstavlja vsa notranja in zunanja dogajanja, povezana z zaljubljenostjo, čustvi, ki jih gojimo do partnerjev, seksualnostjo, plodnostjo in rojevanjem potomcev. Na pričujoči skodelici je upodobljena ekspresivna oblika labirinta, zato bo namišljeno gibanje po vrezani obliki pripomogla k izničenju negativnih občutkov kot sta pohlep in ljubosumje. To sta namreč  izpeljanki strahu, ki je nasprotje ljubezni. Tako kot pri vseh labirintih, gre tudi tu za ustvarjanje ravnovesja. Neposreden vpliv labirinta na telo je ohranjanje mladostnosti in lepote. Ljubezen in ustvarjalnost sta nujno potrebna vsem ljudem. Labirinti so kot sprejemniki in oddajniki energije, zato bo labirint na skodelici vplival na okolico tako, da bo celotna okolica prevzela lastnosti ljubezni in ustvarjalnosti. Tudi zato je v zbirki pottery art oblikovanje gline Polone Zajc keramična skodelica z vrezanim labirintom.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Venerin labirint na skodelici 3046”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian