Plošča z labirintom modrosti 3031

45,00

1 na zalogi

Opis

Plošča z labirintom modrosti

Plošča z labirintom modrosti je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc in sicer v seriji keramične plošče z labirinti. Na njej je predstavljena oblika Labirint modrosti ali Jupitrov labirint, v njegovi naravni, ekspresivni obliki. Narejena je iz valjane bele gline, glazirana z značilno craquele glazuro, ki daje efekt postaranosti keramike, steze labirinta so obarvane z barvo, ki je značilna za ta labirint. Žgana je pri 1030°C. Velikost A 4 format.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki tudi keramične plošče z labirinti. Oblika labirinta je lahko  vrezana v glino, naslikana, reliefno poudarjena ali kako drugače oblikovana. Poudarjena je z barvo, ki je značilna za določen labirint. Plošča je namenjena stenskemu dekorju in je tako tudi oblikovana. Simbol labirinta, ki je prikazan na plošči, daje okolici, v kateri se nahaja, ali pa uporabniku, ki se v mislih sprehaja po stezah labirinta določeno energijo in blagodejen vpliv.

Labirint modrosti

Labirint modrosti ali Jupitrov labirint je povezan s pridobivanjem znanja. Obstajajo različne vrste znanja. Od velike količine informacij, ki jih pridobivamo v šolah, pa do globljih ravni znanja. V temeljih učenosti je stališče naklonjenosti do pridobivanja znanja. In prav to naravnanost spodbuja Labirint modrosti. Poskrbi, da ne skrenemo s poti svoje osnovne naloge, ki je pridobivanje znanja. Če ta neprestana težnja po znanju izostane, se začnejo v življenju ljudi izražati razne negativne lastnosti. Pravzaprav bi se lahko reklo, da ljudje v trenutku, ko se nehajo učiti, na nek način umrejo. Posebej bo labirint znanja, kot mu tudi lahko rečemo koristil učencem in študentom, pa tudi vsem ,ki usvajajo nova znanja. Odličen pa bo tudi za učitelje in na splošno vse, ki znanja podajajo naprej. Prisotnost tega labirinta v okolju bo spodbudila prirojeno človeško radovednost, povečala bo raven modrosti, učenosti in tolerance.

 

 

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plošča z labirintom modrosti 3031”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian