Zelen svečnik z zlatom 4001

65,00

1 na zalogi

Opis

 

Zelen svečnik z zlatom

Zelen svečnik z zlatom je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je unikatna zelena krogla z luknjicami. Narejena je iz črne kamenine, s čudovitim vzorcem luknjic, skozi katere sije svetloba sveče. Glinena krogla za svečo je glazirana v zeleni pol mat barvi, vrezan vzorec je na nekaterih mestih poudarjen s pravim zlatom. Svečko damo na podstavek in jo pokrijemo s kroglo. Zelena krogla z luknjicami je žgana pri temperaturi 1220°C, pravo zlato je žgano tretjič pri 800°C. Visok je 16 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki izdelkov iz gline tudi kategorijo unikatna svetila iz gline. Sem spada tudi glinen zelen svečnik z zlatom. Prav vsak  svečnik iz te serije je unikaten in neponovljiv, saj je vzorec luknjic izdelan ročno in povsem naključno. V to kategorijo pa spadajo še druga svetila kot so svečniki, lustri, nočne lučke in podobno. Vsi so narejeni izključno ročno, bodisi kot keramika ali kot kamenina. Poslikani so z različnimi barvami za glino, nekateri pa imajo poudarjene detajle s pravim zlatom ali platino.

Glinena krogla za svečo

Glinena krogla za svečo je ročno izdelan glinen svečnik. Postavimo ga v prostor, kjer preživljamo najprijetnejše trenutke v našem domu. Skozi unikaten vzorec luknjic  proseva soj svetlobe, ki jo oddaja sveča. To daje prostoru, v katerem je prižgana sveča v glineni krogli intimen in zelo poseben čar. Vzorec luknjic, skozi katere sije svetloba, se razlije po vsem prostoru in tako pričara posebno razpoloženje. Ob dnevni svetlobi, ko ne opravlja svoje primarne funkcije, pa zelen svečnik z zlatom s svojo okroglo obliko, vzorcem luknjic in zeleno rustikalno barvo, predvsem pa z zlatimi detajli, lepotno razvaja prostor v katerem se nahaja. Je povsem unikaten, ročno izdelan, dragocen kos kamenine, ki spada v vsak dom, da nas razveseljuje in ustvarja prijetno počutje.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zelen svečnik z zlatom 4001”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian