Živopisana glinena skodela za čaj

30,00

4 na zalogi

Opis

Živopisana glinena skodela za čaj

Živopisana glinena skodela za čaj je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je ročno izdelana keramična skodela za čaj, narejena na lončarskem vretenu iz klasične rdeče gline. Zunanjost je poslikana v živih barvah, notranjost pa prelita za belo glino in glazirana s transparentno glazuro, ki ima certifikat za uporabo za živila (oznaka sledljivosti LOT15). Skodela je žgana pri temperaturi 1030°C, ko se glina spremeni v keramiko. Višina je 12 cm, premer pri vrhu je 11 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki različne unikatne skodelice. Nekatere so v kompletu s krožničkom. Vse po vrsti spadajo v serijo unikatni lončarski izdelki za kuhinjo, kar pomeni, da so popolnoma uporabne za pijačo in se jih lahko opere v pomivalnem stroju. So različnih oblik in velikosti, žgane kot keramika ali kot kamenina. Taka je tudi barvna keramična skodela, ki je večja skodela za čaj ali katerikoli napitek po želji uporabnika. Unikatne skodelice so lahko v seriji po več enakih ali v podobnih večbarvnih variacijah, v kompletu po dve skupaj ali pa samo po en unikaten primerek.

Barvna keramična skodela

Barvna keramična skodela je večja skodela za čaj. Narejena je ročno na lončarskem vretenu in je tudi popolnoma ročno poslikana z različnimi glazurami. V notranjosti je gladka. je popolnoma uporabna za čaj ali druge napitke. Keramika je žgana pri visoki temperaturi, tako da je kakovostna in se jo lahko opere v pomivalnem stroju. Njena posebnost je velikost in pa seveda živopisane glazure, ki jo krasijo. Vsaka je popolnoma unikatna v vzorcu črt in barv, v obliki roča in v sami obliki skodele. Poleg uporabnosti je živopisana skodela za čaj tudi dekorativen kos keramike, ki polepša vsako kuhinjo ali jedilnico in je s svojo unikatnostjo mali kos umetnine.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Živopisana glinena skodela za čaj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian