Splošni pogoji poslovanja

Podatki o podjetju:
Zajc Polona s.p.
Muljava 3, 1234 Mengeš, Slovenija
DŠ: SI64347354
MŠ: 5493904000
SKD: C23.410
Davčni zavezanec: Ne
Tel: 031-500-054
E-mail: info@potteryart.eu

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Zajc Polona s.p. (v nadaljevanju »trgovina«), pravice in obveznosti uporabnika in trgovine, urejajo poslovni odnos med Zajc Polono s.p in kupcem ter urejajo posamezna pravila nakupa izdelkov v spletni trgovini. Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o elektronskih komunikacijah. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (ob oddaji spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. 

Cene izdelkov so enake tako za fizične kot pravne osebe. Cena posameznega izdelka je opredeljena pri vsakem izdelku posebej. Glede na težo izdelkov, bo ob fotografiji izdelka priložena povezava do tabele z vrednostmi poštnine za posamezne države (dostavna služba: Pošta Slovenija), kjer si boste lahko informativno izračunali poštnino naročenega.
Način plačila je predračun. Plačilo opravite po predračunu, ki vam ga pošljem po elektronski pošti. Po poravnanem plačilu mi na elektronski naslov pošljite potrdilo o plačilu, jaz pa vam pošljem naročene izdelke po pošti. V paket bo priložen originalni račun.

Podatki za plačilo:
Zajc Polona
Muljava 3
1234 Mengeš
Slovenija

Odprema izdelkov je opravljena v roku 7 dni za izdelke, ki so na zalogi. Za izdelke, ki so izdelani po naročilu pa rok dobave določimo individualno. Vsak izdelek, ki ste ga naročili bo skrbno zapakiran, saj so izdelki občutljivi na udarce. Naročene izdelke pa lahko prevzamete tudi osebno (priporočljivo predvsem za večje izdelke) na sedežu podjetja – Zajc Polona s.p. Muljava 3, 1234 Mengeš, po predhodnem dogovoru.

Pravica do vračila izdelka je kupcem zagotovljena po Zakonu o varstvu potrošnikov (43. člen), in sicer imajo kupci pravico do vračila kupljenega izdelka v štirinajstih dneh, brez navedenega razloga. V primeru, da prejmete poškodovan izdelek se prosim obrnite direktno na mene preko elektronske pošte: info@potteryart.eu ali po telefonu: 031-500-054.

Varstvo osebnih podatkov je zagotovljeno po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke zbiramo za namen obdelave naročila. Vsi osebni podatki so skrbno varovani in ne bodo posredovani nobeni nepooblaščeni osebi. Osebne podatke hranimo le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbirali ali nadalje obdelovali. Po izpolnitvi namena obdelave bodo vaši osebni podatki izbrisani.

Vsak izdelek, ki ga najdete na spletni strani zajcpolona.si je narejen v moji delavnici, po mojih zamislih. Izdelujem ročno v različnih tehnikah. Podrobnosti o tem boste našli pri vsakem izdelku posebej. Pri delu uporabljam materiale visoke kakovosti, ki jih žgem na primernih temperaturah. Pri tem upoštevam navodila proizvajalca. Izdelkom, ki so namenjeni stiku z živilom je priložen tudi certifikat, iz katerega je razvidno kateri materiali so uporabljeni. S tem je zagotovljena sledljivost izdelka.

Po dogovoru lahko naredim izdelek po vaših željah, če med prikazanimi izdelki ne najdete tistega pravega za vas. Vsak izdelek je unikat. Pri vsakem izdelku je navedeno število kosov. Če bi potrebovali več enakih, pa je tudi to izvedljivo po dogovoru.

sl_SISlovenian