Unikaten moder krožnik iz kamenine

75,00

1 na zalogi

Opis

Unikaten moder krožnik iz kamenine

Unikaten moder krožnik iz kamenine je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je ročno izdelan krožnik iz kamenine, vrten na lončarskem vretenu. Po površini ima vrezan značilen pottery art vzorec. Siva kamenina je glazirana s prelivajočo sivo modro glazuro, ki še posebej izpostavi vzorec črt. Ena od teh pa je še poudarjena s pravim zlatom. Krožnik je žgan pri temperaturi 1220°C, pravo zlato je nanešeno na gladko glazuro in žgano pri 800°C. Premer je 28 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Unikatni krožniki iz gline so izdelki pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To so ročno izdelani glineni krožniki. Narejeni so na lončarskem vretenu iz različnih vrst glin. Poslikani so ročno z značilnim pottery art vzorcem različnih barv. Nekateri so perforirani z luknjicami različnih velikosti. Tako nastaja čudovit vzorec, značilen za pottery art izdelke. Temperatura žganja, kateremu so izpostavljeni unikatni krožniki iz gline se giblje od 1030°C, ko krožnik postane keramika, pa do 1220°C, ko krožnik postane kamenina. Del te serije izdelkov je tudi na tej strani predstavljen unikaten moder krožnik iz kamenine.

Moder glinen krožnik s pozlatenimi detajli

Moder glinen krožnik s pozlatenimi detajli je kos kamenine, ki polepša vsak kos pohištva, na katerem se nahaja. Rebrast rob, površina prepredena s črtami, ki ustvarjajo naključno narejen, pa vendar skladen vzorec, čudovita prelivajoča se modra glazura na sivi podlagi. Za poseben detajl pa poskrbi zlato na kamenini.  Vse to tvori popolnoma unikaten, ročno izdelan krožnik. Namenjen je tako postrežbi suhe hrane kot so razni prigrizki, piškoti, peciva, oreščki, suho sadje, sadje itd. V kombinaciji z izdelkom unikatna modra skodelica iz kamenine pa nastane popoln pogrinjek.  Seveda pa je ta krožnik lahko tudi popolnoma dekorativen kos, ki že sam po sebi nadgrajuje svojo okolico. Narejen je iz kakovostne sive kamenine, ki je žgana na visoki temperaturi. Vse to pa zagotavlja trajnostno kakovost izdelka.

 

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikaten moder krožnik iz kamenine”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian